Ο άνθρωπος που έχει αγοράσει συνολικά 42 Volkswagen

Δύσκολα θα συναντήσει κανείς έναν άνθρωπο που να αγαπά την Volkswagen όσο ο Taylor Bryant. Έχουν περάσει από τα χέρια του 42 αυτοκίνητα της φίρμας..

Βρείτε μας στο

Υπάρχουν δύο ειδών λάτρεις της αυτοκίνησης, αυτοί που αλλάζουν μάρκες ώστε να έχουν προσωπική άποψη για πολλές και αυτοί που δένονται συναισθηματικά με μία και δε την αλλάζουν ποτέ.

Όμιλος VW: Τα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και ποια μοντέλα κατασκευάζουν

Ο άνθρωπος, την ιστορία του οποίου θα διαβάσετε, ανήκει αναμφισβήτητα στη δεύτερη κατηγορία. Πρόκειται για τον Taylor Bryant, ο οποίος γεννήθηκε στη Νότια Καρολίνα της Αμερικής και μέχρι σήμερα έχει αλλάξει πάνω από 42 αυτοκίνητα. Το αξιοσημείωτο γεγονός είναι πως όλα ανήκουν στην ίδια φίρμα και συγκεκριμένα στην Volkswagen.

Από μικρή ηλικία είχε μία ιδιαίτερη συμπάθεια στη γερμανική φίρμα, αφού επισκεπτόταν την αντιπροσωπεία για να δει κάθε καινούριο μοντέλο της. Το πρώτο του προσωπικό όχημα ήταν ένα Volkswagen Beetle του 1961, το οποίο αγοράστηκε έναντι μόλις 500 δολαρίων.

Ασφαλώς η σχέση του την Volkswagen δεν περιορίστηκε μόνο στην κατοχή μοντέλων της. Το 2001 αποφοίτησε ως μηχανικός αυτοκινήτων από το Aiken Technical College και εργάστηκε για 12 χρόνια ως τεχνικός της Volkswagen.

Σήμερα στο ιδιωτικό του πάρκινγκ θα βρει κανείς ένα Jetta του 1999, ένα Jetta του 2017 και ένα Passat 2004. Επιπλέον, αξίζει αν τονίσουμε ότι έχει ανακατασκευάσει και ένα Karmann Ghia του 1967.