Ο αντίπαλος του Ford Ranger Raptor που θα θέλαμε από την Toyota (+video)

Ένα σκληροτράχηλο pick up που θα βασιζόταν στο νέο Toyota Land Cruiser! Απολαύστε το, τουλάχιστον στην ψηφιακή του μορφή...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Land Cruiser

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που παρουσιάστηκε η νέα γενιά του Toyota Land Cruiser. Τώρα, ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής αποφάσισε να δημιουργήσει τον αντίπαλο του Ford Ranger Raptor που βασίζεται στο ιαπωνικό μοντέλο. Το αποτέλεσμα βρίσκεται στις οθόνες σας.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο Toyota Land Cruiser – Αποκλειστικά με diesel κινητήρα (+video)

Όπως μπορείτε να δείτε, έχει διευρυνθεί σημαντικά το μεταξόνιο, προκειμένου να διατηρηθούν οι μεγάλοι χώροι στην καμπίνα, ενώ στο εμπρός τμήμα έχει διατηρηθεί αυτούσια η μάσκα. Στο πίσω μέρος, ο σχεδιαστής “κράτησε” τα φωτιστικά σώμα του Toyota Land Cruiser, ενώ στο πλάι τοποθετήθηκε ένα σκαλοπάτι. Εννοείται πως πρόκειται για ένα project ιδιώτη σχεδιαστή και δεν υπάρχουν σχέδια από τους Ιάπωνες για ένα τέτοιο εγχείρημα.


Υπενθυμίζουμε ότι το νέο Land Cruiser θα έρθει στην Ευρώπη με turbodiesel κινητήρα χωρητικότητας 2,8 λίτρων, ο οποίος παράγει 204 ίππους. Η κίνηση περνά ασφαλώς στους τέσσερις τροχούς μέσω νέου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων Direct Shift με οκτώ σχέσεις. Εντυπωσιακό στοιχείο που δημοσίευσε η Toyota είναι η ικανότητα ρυμούλκησης που αγγίζει τα 3.500 κιλά. Στις αρχές του 2025, θα είναι διαθέσιμη και δεύτερη έκδοση που θα συνδυάζει κινητήρα ντίζελ με ήπια υβριδικό σύστημα 48 Volt.

Τέλος, η ιαπωνική εταιρεία αναφέρει πως η διαθεσιμότητα αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους. Ακολουθεί το σχετικό video της μετατροπής, το οποίο δημοσιεύθηκε στο κανάλι του δημιουργού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.