Ο δήμος Κύθνου εξηλεκτρίζεται

O δήμος Κύθνου μειώνει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα ενσωματώνοντας στο στόλο τους δύο καινούργια Nissan LEAF και ένα ελαφρύ ηλεκτρικό φορτηγό Addax.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Δήμος Κύθνου νέα ηλεκτρικά οχήματα Νικ. Ι. Θεκοχαράκης ΑΕ 2023

Η ενίσχυση του στόλου του δήμου της Κύθνου με οχήματα πιο φιλικά στο περιβάλλον, όπως είναι αυτά των Nissan και ADDAX έρχεται στο πλαίσιο της αναβάθμισης του στόλου οχημάτων του δήμου και της μετάβασής του στην βιώσιμη κινητικότητα.

Διαβάστε επίσης – Βραβείο στη Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. από τη Nissan Ευρώπης

Με την προσθήκη των δύο αμιγώς ηλεκτρικών Nissan LEAF στον στόλο του, ο δήμος της Κύθνου θα ενισχύσει την Τεχνική Υπηρεσία και το Πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”, ενώ με το ηλεκτρικό Addax, που είναι διαμορφωμένο ως απορριμματοφόρο με ανατρεπόμενο κάδο, θα ενισχύσει την υπηρεσία αποκομιδής ογκωδών αποβλήτων και το πρόγραμμα αποκομιδής πόρτα-πόρτα από τις επιχειρήσεις εστίασης.


Με αυτονομία που φτάνει τα 528 χιλιόμετρα, το LEAF εξοπλίζεται προαιρετικά με το ProPILOT, ένα προηγμένο χαρακτηριστικό οδήγησης που συνδυάζει το υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης με την επιτάχυνση και την πέδηση, προκειμένου να βοηθήσει τον οδηγό σε μεγάλα ταξίδια και σε βεβαρυμμένη κυκλοφορία, τόσο σε αυτοκινητόδρομους όσο και σε μονές λωρίδες κυκλοφορίας. Το LEAF εξοπλίζεται επίσης προαιρετικά με το ProPILOT Park, το οποίο σταθμεύει το αυτοκίνητο αυτόματα. Αυτά τα βοηθήματα, έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την ασφάλεια, την άνεση και τον έλεγχο του οχήματος από τον οδηγό.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Έκπτωση σε ανταλλακτικά, αξεσουάρ και δωρεάν προνόμια

Παράλληλα, με την εφαρμογή NissanConnect Services, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν διαδρομές πλοήγησης από το smartphone στο αυτοκίνητο και από το αυτοκίνητο στο smartphone, μέσω της υπηρεσίας πλοήγησης Door-to-Door Navigation, επιτρέποντας την ευκολότερη μετάβαση από και προς το σταθμευμένο σημείο και, κατά συνέπεια, από και προς τον τελικό προορισμό.

Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα ελαφρά φορτηγά ADDAX μπορούν να κινηθούν σχεδόν οπουδήποτε, έχοντας συγκριτικό πλεονέκτημα στις δύσκολες συνθήκες των πόλεων. Λειτουργικά και ανθεκτικά, μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία, σε σχέση με άλλα ηλεκτρικά οχήματα.

Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα των φορτηγών Addax, είναι ότι μπορούν να κατασκευαστούν σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε επαγγελματία ή οργανισμού.
Επιπλέον, για εξειδικευμένες εργασίες, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, μπορεί να προμηθεύσει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές (Δήμους – Περιφέρειες, Οργανισμούς) με οχήματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες τους, με διαστάσεις που τους επιτρέπει να περάσουν ακόμη και από στενούς δρόμους και σοκάκια, εκεί όπου τα παραδοσιακά φορτηγά δεν έχουν καμιά πιθανότητα πρόσβασης.

Τα ελαφρά φορτηγά Addax, εκτός από αμιγώς ηλεκτροκίνητα είναι και ήσυχα. Οι καμπίνες των οχημάτων αυτών είναι από τις υψηλότερες (2 μέτρα) και πιο ευρύχωρες (1,4 μ.) στην αγορά και εξοπλίζονται με διπλό σύστημα ανάρτησης, τόσο εμπρός όσο και πίσω. Τα Addax κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στο Βέλγιο, προσφέροντας σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος χρήσης (συντήρηση, καύσιμα και έκτακτες βλάβες), κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για στόλους οργανισμών, Δήμων και Περιφερειών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.