Ο δρόμος της Αττικής που τρομάζει αλλά και σαγηνεύει (+video)

Πινακίδες που γράφουν "κίνδυνος - πτώση βράχων", αλλά και ένα σαγηνευτικό τοπίο. Αυτός είναι ο επικίνδυνος δρόμος της Αττικής που τρομάζεις... ακόμα και από το Google Maps!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
επικίνδυνος δρόμος

Όπως θα έχετε διαπιστώσει και στο παρελθόν, στο TractioN έχουμε αναφερθεί σε τρομακτικές διαδρομές, όπως για παράδειγμα το πέρασμα από την Κατάρα, την θρυλική διαδρομή που φοβίζει και μόνο στο άκουσμά της. Αυτή τη φορά μένουμε λίγο πιο κοντά στην Αθήνα και, πιο συγκεκριμένα στα όρια του νομού Αττικής. Εκεί υπάρχει ένας επικίνδυνος δρόμος, που προσφέρει όμως μία εκπληκτική θέα.

Διαβάστε επίσης: Μια ανάσα από την Αθήνα, ένας από τους πιο… επικίνδυνους δρόμους (+video)

Μεταφερόμαστε, λοιπόν, μέχρι την Ψάθα Αττικής, θερινό προορισμό για αρκετούς δημότες της Αθήνας και, πιο συγκεκριμένα, στον δρόμο που ενώνει Ψάθα και Αλεποχώρι. Εκεί υπάρχει μία παραλιακή οδός που είναι πολύ στενή. Από την μία πλευρά υπάρχουν τα βράχια του βουνού, τα οποία δημιουργούν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα κατολισθήσεων και από την άλλη η θάλασσα, με τα κύματα να “σκάνε” επάνω στην άσφαλτο τους χειμερινούς μήνες.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ακόμα και από μία “ψηφιακή” βόλτα μέσω Google Maps, το τοπίο είναι αρκετά άγριο, αλλά και σαγηνευτικό. Από την μία πλευρά, τα άγρια βράχια “καραδοκούν” καθιστώντας άμεση προτεραιότητα την λήψη μέτρων προστασίας για τους διερχόμενους. Από την άλλη, η θάλασσα προσφέρει την δική της ηρεμία στο όλο σκηνικό.

Πατώντας εδώ μπορείτε να μεταφερθείτε ακριβώς στην τοποθεσία της επαρχιακής οδού Αλεποχωρίου – Ψάθας. Ακολουθεί μία εναέρια ξενάγηση με όμορφες λήψεις από drone σε video που δημοσιεύθηκε από το κανάλι “n.p. production”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.