Ο Fernando Alonso επέστρεψε στη Formula 1 με τη Renault

Είναι αναμφισβήτητα η είδηση της ημέρας! Ο Fernardo Alonso επιστρέφει επίσημα στη Formula 1 και, πιο συγκεκριμένα, στην ομάδα που του χάρισε δύο τίτλους...

Βρείτε μας στο

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της μεγάλης επιστροφής του Fernando Alonso στις πίστες της Formula 1. Και αν υπάρχει μία ομάδα για την οποία θα άξιζε να επιστρέψει, αυτή δεν είναι άλλη από τη Renault.

Διαβάστε επίσης: Scuderia Ferrari – Αυτός είναι ο διάδοχος του Vettel 

Έτσι, ανακοινώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι ο Ισπανός πιλότος θα κάνει το μεγάλο «come back» της καριέρας του επιστρέφοντας σε μονοθέσιο της Renault. Δίπλα του είναι ήδη γνωστό ότι θα βρίσκεται ο Esteban Ocon, ενώ παρελθόν από την ομάδα θα αποτελέσει ο Daniel Ricciardo.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 38χρονος πλέον πιλότος θα επιστρέψει στην ομάδα που γνώρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του για τρίτη φορά. Η πρώτη ήταν την περίοδο 2002-2006, όπου κατάφερε να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής δύο φορές (2005 και 2006). Το δεύτερο πέρασμα από τη Renault έγινε τη διετία 2008-2009.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι αν υπήρχε μία ομάδα στην οποία θα ήθελε να επιστρέψει ο Fernando Alonso, αυτή είναι η Renault. Άλλωστε μέσα σε μονοθέσια της κατάφερε να πετύχει τις 17 από τις 32 νίκες της καριέρας του. Μένει να δούμε πως θα είναι η επόμενη μέρα στις πίστες της Formula 1, μην ξεχνάτε ότι πρόκειται και για έναν από τους πιο έμπειρους οδηγούς στην ιστορία της F1 με 311 εκκινήσεις στο ενεργητικό του.