Ο KITT γίνεται & αστέρας του Hollywood. Επιτέλους!

Ο κάτι παραπάνω από... αυτόνομος KITT θα μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη με τον "Ιππότη της Ασφάλτου" να γίνεται κινηματογραφική ταινία!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
KITT ταινία, Ιππότης της Ασφάλτου 2020

Αν μη τι άλλο για τους περισσότερους σημερινούς 40άρηδες η ολόμαυρη Pontiac Firebird Trans Am, ο KITT της αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς “Ιππότης της Ασφάλτου” (Knight Rider 1982-1986), ήταν και η πρώτη μεγάλη 4τροχη αγάπη από την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Λογικά “πακέτο” με τον Στρατηγό Λη των “Ντιούκς”, αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία. Και ενώ το πανίσχυρο πορτοκαλί Dodge Charger έχει ήδη κάνει το πέρασμα του από τη μεγάλη οθόνη, ο KITT, που είναι στις μέρες μας πιο επίκαιρος από ποτέ, παρέμενε μόνο ως τηλεοπτική σειρά -και ταινία. Όχι όμως για πολύ…

Σύμφωνα με τελευταίες αναφορές που μας “έρχονται” από τις Η.Π.Α. “Ο Ιππότης της Ασφάλτου” θα κάνει επιτέλους το ντεμπούτο του και στη μεγάλη οθόνη έχοντας ως σκηνοθέτη τον Αυστραλό James Wan, γνωστό μεταξύ άλλων και για τις ταινίες “Fast & Furious 7”, “The Conjuring” και “Aquaman”.

Φυσικά το… φλέγον ζήτημα για τους φαν της σειράς της 10ετίας του ’80 είναι το αυτοκίνητο που θα επιλέξουν οι παραγωγοί της ταινίας για να φέρουν ξανά τον KITT στη ζωή τον 21ο αιώνα, ενώ μεγάλο ρόλο στην επιτυχία της ταινίας θα παίξει και η επιλογή του ανθρώπου που θα ενσαρκώσει εκ νέου τον χαρακτήρα του Michael Knight, στη θέση του David Hasselhoff. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα κάνουν την εμφάνιση τους στην ταινία τόσο ο αυθεντικός KITT όσο και ο Hasselhoff. Μέχρι τη διαρροή περισσότερων πληροφοριών για τον κινηματογραφικό “Ιππότη της Ασφάλτου”, ας θυμηθούμε μαζί το σήμα της σειράς στο παρακάτω video αλλά, τη γνωριμία του Michael Knight με τον KITT, την πρώτη αυτόνομη βόλτα τους αλλά και την πρώτη φορά που ο KITT μίλησε στον Michael. Για να μαθαίνουν και οι νεότεροι!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]