Ο όμιλος FCA αποφάσισε: Δείτε ποια μοντέλα θα κατασκευάζει στην Πολωνία

Στην Πολωνία επενδύει ο όμιλος FCA για να εξελίξει την ήδη υπάρχουσα γραμμή παραγωγής. Ας δούμε τι ετοιμάζει ακριβώς για το συγκεκριμένο εργοστάσιο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ηλεκτρικό Fiat 500 hatchback 2020

Ο όμιλος Fiat Chrysler Automobiles πήρε την απόφασή της και επέλεξε το εργοστάσιο της στην Πολωνία για να κατασκευάζει τα τα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα των Jeep, Fiat και Alfa Romeo.

Ο FCA έχει ανακοινώσει και επισήμως πλέον πως θα εκσυγχρονίσει τις εγκαταστάσεις στην γραμμή παραγωγής στο Tychy της Πολωνίας έτσι ώστε από το 2022 να υποδεχτεί τα νέα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα.

Αυτή είναι μία ενέργεια η οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση εκπληρώνει τις υποσχέσεις για ενδυνάμωση της των επιχειρήσεων του ομίλου στην Πολωνία. Μία υπόσχεση που είχε δοθεί πριν από περίπου δύο χρόνια, κατά την παρουσίαση του πλάνου επιχειρηματικής δράσης από τον κύριο Pietro Gorlier, διευθυντή του ευρωπαϊκού τμήματος.


Αυτή την στιγμή, στην συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής κατασκευάζονται τα Fiat 500 και Lancia Ypsilon και ο όμιλος σκοπεύει να επενδύσει περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ, με την προοπτική για περαιτέρω επένδυση.

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τα νέα μοντέλα που θα κατασκευάζονται εκεί, με το ρεπορτάζ πάντως να κάνει λόγο για νέα μοντέλα τα οποία δεν παράγονται αυτή την στιγμή από τον όμιλο FCA.

Ο πολωνικός τύπος πάντως κάνει λόγο και για την Alfa Romeo Tonale. Εμείς πάντως θεωρούμε αρκετά πιθανό να δούμε και μοντέλα του ομίλου PSA να κατασκευάζονται στην συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής, μετά την συνεργασία των δύο ομίλων. Μένει να δούμε στην πράξη τι αποφάσεις θα παρθούν από τους ιθύνοντες.

Για την ιστορία να πούμε πως η γραμμή παραγωγής της Fiat στην Πολωνία είναι από τις μεγαλύτερές της και απασχολεί συνολικά 2.500 άτομα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]