Ο ρέκορντμαν Σπύρος Χρυσικόπουλος σε μια… ανατρεπτική συνέντευξη (+video)

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος αμέσως μετά την ολοκλήρωση του απίστευτου άθλου να κολυμπήσει από τη Ρόδο μέχρι το Καστελλόριζο δίνει την πιο ανατρεπτική συνέντευξη στο Traction.gr.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο Σπύρος απαντά με χιούμορ σε πολύ ιδιαίτερες ερωτήσεις αναφορικά με το υπεράνθρωπο εγχείρημά του και μας εκμυστηρεύεται αστείες ιστορίες από την καθημερινή του ζωή, που δεν έχουμε ακούσει μέχρι τώρα.

Μπορεί να δυσκολεύεται λίγο να μιλήσει, καθώς μετά από 64 ώρες και 5 λεπτά στο ανοιχτό Αιγαίο, η αλμύρα της θάλασσας δημιούργησε μεγάλες πληγές στο στόμα του, ωστόσο ο ίδιος αυτοσαρκάζεται με άνεση.

Έπειτα από έναν μικρό δισταγμό, μας αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο περίεργη παραίσθηση που είδε κατά τη διάρκεια του εγχειρήματος, αλλά και την απίθανη συμβουλή που του έδωσε η γιαγιά του και μας έκανε να γελάσουμε! Επιπλέον, μας εκμυστηρεύεται τί του λένε ότι κάνει στον ύπνο του, πράγμα που ο ίδιος δυσκολεύεται να πιστέψει και μας δηλώνει πλέον επίσημα το δρομολόγιο που θα επέλεγε να πραγματοποιεί αν ήταν πλοίο της γραμμής, κάτι που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα καθώς οι υπέρ-αποστάσεις που έχει διανύσει μέχρι σήμερα καλύπτονται από πλοία της γραμμής!


Όλα αυτά… και άλλα πολλά στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Σπύρος αποκλειστικά για το traction.gr.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.