Ο θρυλικός Rohrl μας παρουσιάζει τα κορυφαία Porsche Rallye Cars (+video)

Μπορεί να μην το γνωρίζουν αρκετοί, αλλά η Porsche έχει κατασκευάσει μερικά εξαιρετικά rallye cars και ο Walter Rohrl είναι ο καταλληλότερος για να μας τα παρουσιάσει!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που εμφανίζονται από παντού λίστες με τα… τοπ της χρονιάς. Όμως θα ήταν αδικία να προσπεράσουμε το νέο επεισόδιο της Porsche το οποίο έχει να κάνει με μία ακόμη λίστα Top 5, από αυτές που μας έχει συνηθίσει.

Δείτε εδώ και άλλα Top 5 της Posche

Εξάλλου εδώ δεν μιλάμε για τα κορυφαία μοντέλα της χρονιάς αλλά για τα κορυφαία αυτοκίνητα ράλι που παρουσίασε ποτέ η γερμανική μάρκα.

Πόσο μάλλον όταν παρουσιαστής των αυτοκινήτων είναι ο θρύλος των αγώνων, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την Porsche, o Warter Rohrl! Και επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι περιττά, ας αφήσουμε το video που ακολουθεί πιο κάτω να τα πει όλα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr