Ο V8 κινητήρας υδρογόνου των 455 ίππων από τις Toyota-Yamaha (+video)

Οι Ιάπωνες κατασκευαστές πιστεύουν στο υδρογόνο ως λύση επιβίωσης για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης και αυτός ο V8 των 400+ ίππων είναι η καλύτερη απόδειξη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Yamaha κινητήρας υδρογόνου 2021

Σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους που έχουν θέσει ως προτεραιότητα τις επενδύσεις τους στους ηλεκτρικούς κινητήρες και τις μπαταρίες, οι Ιάπωνες βρίσκονται σε μια “στάση αναμονής” πιστεύοντας ότι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους κουβέντα χρησιμοποιώντας ωστόσο για καύσιμο το υδρογόνο και άλλα εναλλακτικά καύσιμα με ουδέτερο ανθρακικό αποτύπωμα.

Διαβάστε επίσης: Το μικρότερο ιπτάμενο αυτοκίνητο στον κόσμο εγκρίθηκε στην Ιαπωνία (+video)

Η πρόσφατη συμμαχία για τον μέλλον των θερμικών μοτέρ που ανακοίνωσαν από κοινού οι Kawasaki, Mazda, Subaru, Toyota και Yamaha (διαβάστε περισσότερα εδώ) μας δείχνει ακριβώς όπως και ο εξαιρετικά ενδιαφέρον V8 κινητήρας που έκανε… δημόσια εμφάνιση στην πίστα Okayama της Ιαπωνίας. Η εμφάνιση του δυνατού ατμοσφαιρικού κινητήρα υδρογόνου έγινε στις 13 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο παρουσίασης των τεχνολογιών των πέντε Ιαπώνων κατασκευαστών που συνάπτουν αυτή τη συμμαχία και 8κύλινδρος κινητήρας ήταν αναμφίβολα μία από τις μεγάλες ατραξιόν.

Το συγκεκριμένο μοτέρ εξελίχθηκε το 2018 και χρησιμοποιεί ως βάση τον πεντάλιτρο 2UR-GSE κινητήρα που χρησιμοποιείται στα Lexus IS F, RC F, GS F, LC 500 και IS 500. Σε αυτό το μοτέρ η Yamaha είχε εξελίξει για λογαριασμό της Toyota τις κυλινδροκεφαλές, με τις δύο εταιρείες να έχουν ως γνωστό συνεργασία εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες από την εποχή του 2000GT.

Διαβάστε επίσης – Brembo Sensify: Με τεχνητή νοημοσύνη η επόμενη γενιά φρένων

Ο V8 κινητήρας υδρογόνου εξελίχθηκε για να τοποθετηθεί σε ένα άγνωστο μέχρι στιγμής κεντρομήχανο σπορ αυτοκίνητο και εκμεταλλευόμενος την αργότερη καύση του υδρογόνου, σε σχέση με τη βενζίνη, προσφέρει υψηλά επίπεδα ροπής από πολύ χαμηλές στροφές λειτουργίας. Στα χαρακτηριστικά του αναφέρεται η μέγιστη ισχύς των 455 ίππων στις 6.800 σ.α.λ. και η μέγιστη ροπή των 540 Nm που κάνει την εμφάνιση της στις 3.600 σ.α.λ. Το μοτέρ βενζίνης στο οποίο βασίζεται ο κινητήρας υδρογόνου έχει μέγιστη απόδοση 477 ίππων στις 7.100 σ.α.λ. και ροπή στα 530 Nm στις 4.800-5.600 σ.α.λ., με τον κινητήρα υδρογόνου να αποδίδει παράλληλα πάνω από 500 Nm ήδη από τις 2.000 σ.α.λ. Όλα αυτά με μοναδικές εκπομπές το… νερό.

Highlight αποτελεί σίγουρα η σχεδίαση της 8-1 πολλαπλής εξαγωγής που προσφέρει σύμφωνα και με την περιγραφή μοναδικό ήχο, κάτι που μάλλον μπορεί να περιμένει κανείς από την εταιρεία των τριών διαπασών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.