Ο Valtteri Bottas έμαθε τα μυστικά της Alfa Romeo

Η επίσκεψη του Valtteri Bottas στην Alfa Romeo για την παραλαβή της δικής του Giulia GTAm δεν ήταν ο μόνος λόγος που ο Φινλανδός οδηγός της Formula 1 βρέθηκε στο Τορίνο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Valtteri Bottas Alfa Romeo επίσκεψη μυστικά

Κατά τη διάρκεια των αγώνων η εστίαση όλων των μελών της ομάδας Formula 1 της Alfa Romeo βρίσκεται 100% στην απόλυτη επίδοση στην πίστα. Ωστόσο στο κενό ανάμεσα στον αγώνα του Μπαχρέιν και εκείνον στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας υπάρχει ένα μικρό περιθώριο χαλάρωσης με τον Bottas να συναντά τον Alejandro Mesonero Romanos στο Centro Stile Alfa Romeo.

Διαβάστε επίσης- Quadrifoglio: Οι αριθμοί πίσω από τα 100 χρόνια επιτυχίας (+video)

Κατά τη συνάντησή τους ο Bottas και ο επικεφαλής σχεδίασης της Alfa Romeo συζήτησαν λεπτομερώς για μια σειρά εμπιστευτικών προγραμμάτων τα οποία βρίσκονται ήδη σε φάση εξέλιξης.

Έτσι, εκτός από την απόκτηση του ισχυρότερου αυτοκινήτου παραγωγής στην ιστορία της μάρκας, ο Valtteri Bottas ενίσχυσε το δεσμό του με την Alfa Romeo προσφέροντας τις συμβουλές του και τις πολύτιμες τεχνικές του γνώσεις.

Η σύνδεση του Φινλανδού με την ιταλική εταιρεία ξεπερνά τις τυπικές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σύμφωνα με την Alfa Romeo πρόκειται για μια σχέση διαρκείας, όπου ο οδηγός θα αναμειχθεί προσωπικά σε σημαντικές αποφάσεις για τη εταιρεία. Από το στιλ και την οδική συμπεριφορά, μέχρι την αεροδυναμική ισορροπία, όπου η 10ετης εμπειρία του στην F1 θα προσφέρει πολύτιμες κατευθύνσεις.

Διαβάστε επίσης – Alfa Romeo: Τα μοντέλα που αναμένουμε στη χώρα μας φέτος

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Centro Stile Alfa Romeo, ο Bottas είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την ομάδα σχεδίασης της μάρκας, συμπεριλαμβανομένου και του Αλέξανδρου Λιώκη, που ηγήθηκε του σχεδιασμού του εξωτερικού της Tonale.

“Γνώριζα τον οδηγό και επαγγελματία, αλλά εντυπωσιάστηκα με το πάθος και τις γνώσεις του Valtteri γύρω από τη σχεδίαση των αυτοκινήτων. Η εμπλοκή του σίγουρα θα προσφέρει επιπλέον πληροφορίες και έμπνευση στην ομάδα μας για μια σειρά σχεδιαστικών λύσεων.”, δήλωσε σχετικά ο Mesonero και πρόσθεσε: ” Η οπτική του βρίσκεται πάντα γύρω από τη χρηστικότητα και την οδηγοκεντρική αίσθηση. Από το στιλ και την εργονομία, μέχρι την αεροδυναμική και την οδηγική απόλαυση, σε κάθε τομέα η συμβολή του θα αποτελεί μια πολύτιμη για εμάς έμπνευση.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.