Οδηγοί Ferrari χάνουν τον έλεγχο και “απογειώνονται”… ταυτόχρονα (+video)

Ατυχήματα με Ferrari έχουμε δει αμέτρητες φορές, πρώτη φορά όμως συμβαίνουν δύο ταυτόχρονα. Δείτε το video που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari

Δεν είναι και λίγα τα videos που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με οδηγούς που χάνουν τον έλεγχο πανίσχυρων Ferrari. Αυτή τη φορά, όμως, συνέβη κάτι πολύ περίεργο. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τους οδηγούς δύο μοντέλων της Ferrari που έχασαν σχεδόν ταυτόχρονα τον έλεγχο των αυτοκινήτων τους και “προσγειώθηκαν” σε φράκτη οικίας. Περιττό να αναφέρουμε ότι η είδηση ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης: Σύγκρουση με διαχωριστικό διοδίων και… πτήση! (+video) 

Όπως μπορείτε να δείτε και στην κεντρική εικόνα, “πρωταγωνιστές” ήταν μία μπλε Ferrari F12 Berlinetta και μία κόκκινη Ferrari 296 GTB. Το συμβάν πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 4 Μαρτίου, σε επαρχιακή διαδρομή στην Ανκόνα της Ιταλίας. Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε πρώτα την κόκκινη Ferrari να “απογειώνεται”, ενώ ακριβώς πίσω της ερχόταν η δεύτερη μπλε.

Και τα δύο αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν επάνω στον φράκτη της οικίας, με την F12 Berlinetta να τυλίγεται στις φλόγες και να καταστρέφεται ολοκληρωτικά. Οι δύο, 50χρονοι οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους, το ίδιο ισχύει και για τον έναν και μοναδικό συνεπιβάτη. Όλοι τους μεταφέρθηκαν προληπτικά στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Ακολουθεί το σχετικό video και μπορείτε να μεταφερθείτε στο στιγμιότυπο 0.20 για να δείτε στην στιγμή των ταυτόχρονων συγκρούσεων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.