Οδηγός έκλεισε τα 100 και ανανέωσε το δίπλωμα της!

Η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο για κάποιος με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτή την οδηγό που αποφάσισε να ανανεώσει το δίπλωμα της έχοντας φτάσει πλέον 100 ετών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Οδηγός 100χρονών ανανέωσε το δίπλωμα αυτοκινήτου 2022

Μπορεί ο χρόνος να είναι αμείλικτος με όλους μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο αμείλικτος. Και ενώ οι περισσότεροι οδηγοί αποφασίζουν να “κρεμάσουν τα κλειδιά” του αυτοκινήτου τους και να σταματήσουν να οδηγούν, κάποια στιγμή μετά τα 70, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι οι οποίοι, νόμου επιτρέποντος, δεν λένε να το βάλουν κάτω.

Διαβάστε επίσης: Η Ford βάζει εικονικά όρια ταχύτητας για περισσότερη ασφάλεια

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα που έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό είναι σίγουρα η Ιταλίδα Candida Uderzo, η οποία τον περασμένο Μάιο έκλεισε έναν αιώνα ζωής. Η Uderzo που δεν θέλει να εγκαταλείψει… ακόμη την αγαπημένη της οδήγηση, προχώρησε μάλιστα σε ανανέωση του διπλώματός της, κάτι που πέτυχε στις αρχές Ιουνίου. Έτσι τώρα θα μπορεί να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι για δύο ακόμη χρόνια, έως και τα 102 έτη.

Σύμφωνα και με τις δηλώσεις της υπεραιωνόβιας Ιταλίδας οδηγού αυτή η ανανέωση την κάνει ευτυχισμένη, ενώ της δίνει και τη δυνατότητα να απολαμβάνει και περισσότερη ελευθερία καθώς μπορεί να συνεχίσει να είναι σε θέση να μετακινείται μόνη της χωρίς να χρειάζεται τη βοήθεια κάποιου άλλου: “Είμαι τυχερή, είμαι 100 ετών και το να είμαι τόσο υγιής είναι έκπληξη και για μένα. Δεν παίρνω ποτέ χάπια, εκτός από κάποιο υπνωτικό περιστασιακά.”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Uderzo.

Οδηγός 100χρονών ανανέωσε το δίπλωμα αυτοκινήτου 2022

Οι εξεταστές βρήκαν ότι ο εγκέφαλος της 100χρονης Ιταλίδας αλλά και η όρασή της επαρκούν πλήρως για την ανανέωση της άδειας, κάτι που φαίνεται να εξέπληξε ευχάριστα και τα μέλη της οικογενείας της. “Όταν ανανέωσαν την άδεια της σχεδόν δεν το πίστεψα. Νόμιζα ότι θα της την πάρουν. Είναι αλήθεια ότι η φυσική της κατάσταση είναι τέλεια (σ.σ. για την ηλικία της), καταλαβαίνει τα πάντα, είναι πρόθυμη και διαβάζει εφημερίδα χωρίς να φοράει γυαλιά. Καμιά φορά αποφασίζουν (σ.σ. οι εξεταστές) να αφαιρέσουν μια άδεια οδήγησης όπως και να έχει γιατί σε αυτή την ηλικία ένα πρόβλημα υγείας είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί. Αλλά αυτή είναι πολύ υγιής. Της ζητήσαμε να το κάνει με ασφάλεια και να μην απομακρύνεται”, δήλωσε σχετικά ο γιος της Uderzo, Gianni.

Διαβάστε επίσης – Έρευνα: Το bullying… βασιλεύει στους ελληνικούς δρόμους

Αυτή φυσικά δεν είναι η μόνη υπεραιωνόβια οδηγός που βρίσκεται στη γείτονα χώρα, η οποία έχει και έναν από τους μεγαλύτερους σε μέσο όρο πληθυσμούς στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε τουλάχιστον δύο ακόμη 100χρονοι ανανέωσαν το δίπλωμα οδήγησης τους στην Ιταλία τον τελευταίο χρόνο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.