Οδηγός SUV στρίβει απότομα δεξιά και προκαλεί ατύχημα (+video)

Από την μεσαία λωρίδα στρίβει δεξιά... κι όποιον πάρει ο χάρος! Δυστυχώς ο δεύτερος αναβάτης δεν πρόλαβε να τον αποφύγει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ατύχημα

Ένας τρόπος υπάρχει για να αντιμετωπίσουμε την ανοησία οδηγού που προπορεύεται και αυτός δεν είναι άλλος από την απόσταση ασφαλείας και την χαμηλή ταχύτητα. Στην προκειμένη περίπτωση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τον οδηγό μοτοσυκλέτας να “καρφώνεται” σε SUV που βρισκόταν μπροστά του.

Video: Προσπεράσεις με supercars είχαν άσχημη κατάληξη…

Όπως θα δείτε στο video που μας έρχεται από το εξωτερικό, ξαφνικά ο οδηγός ενός SUV αποφασίζει ότι πρέπει να στρίψει δεξιά. Το δυσάρεστο είναι ότι δεν στέκεται στη σωστή θέση του οδοστρώματος, μιας και όταν ξεκινά την αλλαγή πορείας βρίσκεται στην κεντρική λωρίδα, αντί της δεξιά.


Πίσω του ακολουθούν δύο μοτοσυκλετιστές! Ο πρώτος κατάφερε να τον αποφύγει την τελευταία στιγμή, ενώ δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε πως ισχύει το ίδιο και για τον δεύτερο. Αυτός προσπάθησε μάταια να επιβραδύνει, αλλά εν τέλει συγκρούστηκε με το SUV. Ευτυχώς ο αναβάτης φορούσε τον απαραίτητο εξοπλισμό και δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Εμείς από την πλευρά μας, να τονίσουμε πως η προσοχή πρέπει να είναι πάντα στον δρόμο και πως η τήρηση των ορίων ταχύτητας σώζει ζωές. Ακολουθεί το σχετικό video!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.