Οι 5 επικίνδυνες παραβάσεις στην Ελλάδα – Πόσες κλήσεις “έπεσαν” σε μία εβδομάδα

Παραβάσεις που πολλές φορές οδηγούν σε σοβαρά τροχαία! Δείτε τον απολογισμό της ΕΛ.ΑΣ. που περιλαμβάνει πάνω από 32.000 παραβάσεις σε μόλις μία εβδομάδα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παραβάσεις

Στην καθιερωμένη δημοσίευση των παραβάσεων του Κ.Ο.Κ. προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για το διάστημα 20 – 26 Μαΐου. Δυστυχώς, μέσα στη λίστα με τις πιο “δημοφιλείς” παραβάσεις υπάρχουν κάποιες που είναι πολύ επικίνδυνες και οδηγούν συχνά σε θανατηφόρα δυστυχήματα. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές οι πέντε!

Δείτε επίσης: Το πρώτο “yellow box” στη Θεσσαλονίκη – Τι είναι και τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί

Ψηλά στη λίστα (2η στην κατάταξη) βρίσκεται η υπερβολική ταχύτητα, με την Ελληνική Αστυνομία να βεβαιώνει 7.277 τέτοιες παραβάσεις μέσα σε μόλις επτά ημέρες. Ακολουθεί η μη χρήση κράνους (στην 3η θέση) με 2.393 βεβαιώσεις, ενώ μία ακόμα πολύ σοβαρή παράβαση που οδηγεί σε σοβαρούς και πολλές φορές θανάσιμους τραυματισμούς είναι η μη χρήση ζώνης (1.350 κλήσεις).


Η 4η πολύ σοβαρή παράβαση είναι η μέθη (652 παραβάσεις), αλλά και η χρήση κινητού τηλεφώνου εν ώρα οδήγησης, κάτι που βλέπουμε όλοι μας καθημερινά γύρω μας (436 παραβάσεις σε μία εβδομάδα).

Πριν πάμε στο σχετικό video, να τονίσουμε ότι σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία στο διάστημα 20 – 26 Μαΐου διενεργήθηκαν 132.800 τροχονομικοί έλεγχοι οχημάτων και βεβαιώθηκαν 32.883 παραβάσεις. Η πιο συχνή ήταν η παράνομη στάθμευση, με 9.597 κλήσεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.