Οι “δίδυμοι πύργοι” στάθμευσης: Το πιο εντυπωσιακό parking στον κόσμο! (+video)

Δύο πύργοι ύψους 60 μέτρων αποτελούν αναμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό parking στον κόσμο. Δείτε στο video πως τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι την κορυφή!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
parking

Στη διάρκεια της οδηγικής μας ζωής, όλοι θα σταθμεύσουμε σε κάθε λογής πάρκινγκ. Δημόσια, ιδιωτικά, υπαίθρια, υπόγεια! Σίγουρα, όμως, δεν θα μας δοθεί η ευκαιρία να σταθμεύσουμε στο πιο εντυπωσιακό parking του κόσμου. Πάμε να γνωρίσουμε τους “δίδυμους πύργους” της στάθμευσης, να δούμε που βρίσκονται, αλλά και πως ανεβαίνουν τα οχήματα.

Μεταφερόμαστε μέχρι το Wolfsburg της Γερμανίας, εκεί όπου δίπλα στη μονάδα της Volkswagen βρίσκονται οι δύο εντυπωσιακοί πύργοι. Το ύψος τους αγγίζει τα 60 μέτρα και κατασκευάστηκαν εξ’ ολοκλήρου από γυαλί και γαλβανισμένο χάλυβα. Η χωρητικότητα του καθενός αγγίζει τα 400 αυτοκίνητα και δυστυχώς οι θέσεις δεν διατίθενται για το ευρύ κοινό.

Αντιθέτως, αυτό το εντυπωσιακό parking ανήκει στην Volkswagen και ουσιαστικά χρησιμοποιείται σαν χώρος στάθμευσης των ολοκαίνουριων αυτοκινήτων, λίγο πριν παραδοθούν στους νέους ιδιοκτήτες. Πέρα από την εμφάνιση, εντυπωσιακοί είναι και οι αυτοματισμοί. Το parking συνδέεται υπογείως με το εργοστάσιο της Volkswagen μέσω σήραγγας μήκους 700 μέτρων που φέρει κινούμενο διάδρομο. Έτσι, τα αυτοκίνητα φτάνουν στον πύργο και στη συνέχεια με ασανσέρ σταθμεύουν στην κατάλληλη θέση για περίπου 24 ώρες, έως ότου έρθει η ώρα της παράδοσης.


Μπορεί οι θέσεις στάθμευσης να προορίζονται αποκλειστικά για νέα οχήματα της εταιρείας, αλλά οι πύργοι είναι ανοιχτοί στο κοινό ως αξιοθέατα. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τον πύργο των 20 ορόφων μέσω ενός πανοραμικού, γυάλινου ανελκυστήρα με θέα στο εργοστάσιο και την πόλη του Wolfsburg.

Πηγή: amusingplanet.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.