Οι Έλληνες μηχανικοί που επισκευάζουν δωρεάν τα “πνιγμένα” αυτοκίνητα (+video)

The Mechanics of Philotimo, είναι ο τίτλος του video στο οποίο θα δούμε εθελοντές μηχανικούς να επισκευάζουν εντελώς δωρεάν τα πνιγμένα οχήματα της Εύβοιας.

Βρείτε μας στο

Ο Έλληνας δεν είναι… λεφτά. Είναι φιλότιμο, μεράκι, αγάπη, βοήθεια, εθελοντισμός! Αξίες που τείνουν να ξεθωριάσουν στο πέρασμα των χρόνων και να μην χαρακτηρίζουν το λαό μας. Βλέπετε οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι τέτοιοι που δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια για το αντίθετο.

Δείτε επίσης: ΤΕΟΚΑΡ – Όταν οι Ιάπωνες υποκλίθηκαν στους Έλληνες

Όμως υπάρχουν και μερικά λαμπρά παραδείγματα τα οποία λάμπουν στα πέρατα του κόσμου με την πρωτοβουλία τους και την συγκινητική τους προσφορά. Ένα από αυτά θα δείτε στο video πιο κάτω το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα “greek reporter” και στο κανάλι της στο youtube. Το “The Mechanics of Philotimo” όπως είναι η ονομασία του αναδεικνύει την συγκλονιστική πρωτοβουλία του Βασίλη Παπανικήτα και της παρέας του να πάνε στην πληγείσα από τις πλημμύρες στις αρχές Αυγούστου Εύβοια και να επισκευάσουν τα “πνιγμένα” αυτοκίνητα τα οποία ήταν για… πέταμα.

Ας δούμε λοιπόν στο σχετικό video πιο κάτω τις προσπάθειες αυτών των μηχανικών που μας θυμίζουν πως πάνω από όλα πρέπει να είμαστε… ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ΠΗΓΗ: Greek Reporter

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr