Οι Ιάπωνες μας δείχνουν τις δοκιμές εξέλιξης παθητικής ασφάλειας (+video)

Διαρκούν μόλις μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου αλλά επαναλαμβάνονται εκατοντάδες φορές. Αυτές είναι οι δοκιμές πρόσκρουσης της Nissan για το νέο ηλεκτρικό Ariya.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan στο Atsugi της Ιαπωνίας, μια ομάδα μηχανικών εργάζεται ακούραστα για να διασφαλίσει ότι τα οχήματα των Ιαπώνων προσφέρουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας σε περίπτωση σύγκρουσης. Αυτό φυσικά ισχύει και για το Ariya, με την ιαπωνική εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα και ένα video από τις δοκιμές εξέλιξης παθητικής ασφάλειας του νέου ηλεκτρικού crossover της.

Διαβάστε επίσης – Επίσημο: Η Nissan βάζει τέλος στα αμιγώς θερμικά μοντέλα

Η Nissan υποβάλλει κάθε όχημά της σε δοκιμές πρόσκρουσης που περιλαμβάνουν μετωπικές, πλευρικές και οπίσθιες συγκρούσεις, καθώς και εκείνες που προσομοιώνουν ατυχήματα όταν οι πεζοί βρίσκονται στο δρόμο.


Κατά τη διάρκεια των διαδικασιών δοκιμών, μηχανικοί από την Ομάδα Αξιολόγησης Παθητικής Ασφάλειας μετρούν τη δύναμη της πρόσκρουσης στο αμάξωμα και στα δομικά στοιχεία του οχήματος, καθώς και τις επιπτώσεις της στον οδηγό και τους επιβάτες, μέσω δοκιμαστικών ανδρεικέλων διαφόρων μεγεθών και τύπων, εξοπλισμένα με πολλαπλούς αισθητήρες.

Οι δοκιμές επαναλαμβάνονται δεκάδες φορές και κατά τη διάρκεια τους περισσότερα από 100 σημεία δεδομένων περνούν από αξιολόγηση. Η ιαπωνική εταιρεία αναφέρει μάλιστα ότι από τα πρώτα στάδια εξέλιξης του Ariya έως και την κυκλοφορία του στην αγορά πραγματοποίησε περισσότερα από 400 crash tests. Αυτό γιατί το Ariya θα πωλείται σε πολλές αγορές σε όλο τον κόσμο και πρέπει να πληροί όσο το δυνατό περισσότερες προδιαγραφές.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Nissan Micra N-Sport

Για το νέο ηλεκτρικό της crossover η Nissan εφάρμοσε πολλές κοινές διαδικασίες με εκείνες που εφάρμοσε και στο LEAF, με αποτέλεσμα αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας από αυτά που απαιτούνται από τους κανονισμούς. Για παράδειγμα, επειδή η μπαταρία του Ariya είναι υψηλής τάσης, οι μηχανικοί ασφαλείας χρειάστηκε να διασφαλίσουν ότι θα διατηρήσει τη δομική της ακεραιότητα μετά από μια σύγκρουση χωρίς διαρροή των ηλεκτροδίων.

Λειτουργώντας ως βάση για την ανάπτυξη ασφαλέστερων αυτοκινήτων, η φιλοσοφία Safety Shield της Nissan περιλαμβάνει μέτρα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας για την υποστήριξη της ασφάλειας των επιβατών του οχήματος, σε διάφορα σενάρια. Ο γενικός στόχος είναι η αποτροπή συγκρούσεων όπου είναι δυνατόν και, σε περίπτωση αναπόφευκτων συγκρούσεων, ο μετριασμός των ζημιών και των τραυματισμών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.