Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Ευόσμου στις εγκαταστάσεις της Nissan

Την ευκαιρία να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. στην Θεσσαλονίκη είχαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ Ευόσμου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ΙΕΚ Ευόσμου Nissan Θεοχαράκης επίσκεψη 2023

Ειδικότερα, τους σπουδαστές του ΙΕΚ Ευόσμου και συγκεκριμένα εκείνους του τμήματος Μηχανοτρονικής τους, υποδέχτηκαν με χαρά τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχάρακης Α.Ε. στην Βόρεια Ελλάδα στις εγκαταστάσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας της Nissan, στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης.

Nissan Z: Ξενάγηση στα “σωθικά” του  twin turbo V6 κινητήρα (+video)

Οι σπουδαστές του συγκεκριμένου τμήματος, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των εγκαταστάσεων της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και να ενημερωθούν από τα στελέχη της σχετικά με την λειτουργία των συνεργείων και των υπηρεσιών after sales.


Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης, δόθηκε έμφαση στην ενημέρωση των σπουδαστών στα σύγχρονα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το περιβάλλον μιας κάθετης μονάδας στο χώρο του αυτοκινήτου.

Nissan: Έκπτωση σε ανταλλακτικά, αξεσουάρ και δωρεάν προνόμια

Η συγκεκριμένη επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. με εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμούς (Πολυτεχνεία, A.T.Ε.Ι και ΙΕΚ), για την προσφορά πολύπλευρης επιμόρφωσης στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.