Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Σίνδου επισκέπτονται τη Nissan

Πρόσφατα, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχάρακης Α.Ε. στην Β. Ελλάδα, υποδέχτηκαν με χαρά τους σπουδαστές του ΙΕΚ Σίνδου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ΙΕΚ Σίνδου επίσκεψη στη Nissan 2022

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι και τα στελέχη της NissanΝικ. Ι. Θεοχάρακης Α.Ε. δέχτηκαν εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών του τμήματος Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ Σίνδου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Nissan Sakura Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Ιαπωνία

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας, οι σπουδαστές του συγκεκριμένου τμήματος του ΙΕΚ Σίνδου, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των εγκαταστάσεων της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και να ενημερωθούν από τα στελέχη της σχετικά με την λειτουργία των συνεργείων και των υπηρεσιών after sales.

ΙΕΚ Σίνδου επίσκεψη στη Nissan 2022

 

Λόγω και του αντικειμένου των σπουδών των φοιτητών οι άνθρωποι της ελληνικής αντιπροσωπείας έδωσαν έμφαση στο LEAF, το δημοφιλές αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Nissan, για το οποίο έγινε σύντομη τεχνική παρουσίαση, όπως και στις νέες τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης της Nissan.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη του Nissan Z GT4 των 450 ίππων στην SEMA

Η συγκεκριμένη επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. με εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμούς (ΤΕΙ, ΙΕΚ, Πολυτεχνεία κ.α.), για την προσφορά πολύπλευρης επιμόρφωσης στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.