Οι Takumi του Nissan GT-R: Οι 4 αφοσιωμένοι Ιάπωνες μηχανικοί (+video)

Το μοτέρ του Nissan GT-R είναι χειροποίητο και μόνο τέσσερις μηχανικοί μπορούν να φέρουν εις πέρας την διαδικασία αυτή. Ας δούμε τους Takumi της Nissan.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στην Ιαπωνία, ο όρος Takumi χρησιμοποιείται για να περιγράψει έναν αφοσιωμένο τεχνίτη, ο οποίος έχει τελειοποιήσει τις δεξιότητές του έπειτα από χρόνια επίπονης εργασίας και θυσιών. Ο όρος χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τους κορυφαίους του εκάστοτε επαγγέλματος.

Έτσι και η Nissan έχει τους δικούς της Takumi, τους μηχανικούς που εμπιστεύεται και είναι οι μοναδικοί συναρμολογητές των κινητήρων του θρυλικού GT-R. Αυτοί είναι μόνο τέσσερις και είναι οι Takumi Kurosawa, Tsunemi Ooyama, Izumi Shioya και Nobumitsu Gozu.

Και οι τέσσερις μαζί, μοιράζονται πάνω από 100 χρόνια πείρας στην κατασκευή κινητήρων και είναι οι υπεύθυνοι φυσικά για τον υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα των 545 ίππων που βρίσκεται κάτω από το καπό του Nissan GT-R.

Κάθε κινητήρας συναρμολογείται με προσοχή και ακρίβεια από ένα από αυτά τα τέσσερα άτομα. Μόλις ολοκληρωθεί ένας κινητήρας, ο τεχνίτης Takumi τοποθετεί με υπερηφάνεια και τιμή μια πλάκα που φέρει το όνομά του πάνω στο ολοκληρωμένο πλέον έργο του, που χρησιμεύει ως μια διαχρονική υπενθύμιση του υψηλού επιπέδου χειροτεχνίας και εμπειρίας που εμπεριέχεται σε κάθε κινητήρα του Nissan GT-R.

Πολλοί ιδιοκτήτες Nissan GT-R μάλιστα, έχουν επισκεφτεί το εργοστάσιο της Nissan στην Yokohama και γνώρισαν τον κατασκευαστή του κινητήρα του αυτοκινήτου τους, ο οποίος συναρμολόγησε με τα χέρια του τον κινητήρα του Nissan GT-R τους.

“Το Yokohama είναι το εργοστάσιο στο οποίο ιδρύθηκε η εταιρία μας και είμαστε υπερήφανοι που κατασκευάζουμε εδώ τη ναυαρχίδα της Nissan, αντιπροσωπεύοντας την κορυφή της μάρκας μας”, δήλωσε ο Nobuhiro Ozawa, διευθυντής του εργοστασίου της Yokohama.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]