Οι ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα ανά περιοχή

Πάμε να δούμε τις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας ανά περιοχή. Πρώτη η Αθήνα αλλά μετά τι γίνεται από εκεί και κάτω;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις

Ολοκληρώθηκε και ο Μάιος, όσον αφορά τις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων και πλέον τα νούμερα που έχουμε στην διάθεσή μας από τον ΣΕΑΑ και από την ΕΛΣΤΑΤ μας δίνουν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία. Όπως για παράδειγμα το που γίνονται οι ταξινομήσεις στην χώρα μας. Και αν η Αθήνα είναι μακράν η… καλύτερη αγορά για τα νέα αυτοκίνητα με την Θεσσαλονίκη να ακολουθεί από μακριά, σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να βρείτε τι γίνεται από εκεί και κάτω. Ας δούμε λοιπόν τις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων ανά την Ελλάδα.

Στην Αθήνα λοιπόν έχουμε τις περισσότερες ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων με 7.539 μονάδες, ενώ όπως προείπαμε ακολουθεί η Θεσσαλονίκη με 828 μονάδες. Από εκεί και κάτω όμως έχουμε μία ιδιαίτερη μάχη ανάμεσα σε Κρήτη και νησιά Αιγαίου. Και αυτό γιατί στην Κρήτη από την αρχή του έτους έως και το Μάιο έχουν ταξινομηθεί 496 νέα αυτοκίνητα, ενώ στα νησιά του Αιγαίου 497. Μιλάμε δηλαδή για μάχη με την ελάχιστη διαφορά!

Από εκεί και έπειτα έχουμε την Μακεδονία με 386 νέες ταξινομήσεις και την Θεσσαλία με 295. Η Πελοπόννησος έχει 251 νέες ταξινομήσεις αυτοκινήτων και μετά έχουμε Ήπειρο και Κεντρική Ελλάδα με 186 και 181 νέες ταξινομήσεις αντίστοιχα. Θράκη και Ιόνιο είναι στις δύο τελευταίες θέσεις, σύμφωνα με την κατανομή και τα στοιχεία του ΣΕΑΑ, με 186 και 181 ταξινομήσεις αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr