Οι τιμές ενός από τα πιο δημοφιλή SUV στην Ελλάδα – Ξεκινά από τα 29.300 ευρώ

Το νέο Toyota C-HR, για πρώτη φορά μπαίνει και στην πρίζα! Τώρα έφτασε στην Ελλάδα, πάμε να δούμε πόσο κοστίζει και σε ποιες εκδόσεις προσφέρεται...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota

Το Toyota C-HR είναι ένα εκ των δημοφιλέστερων SUV στην ελληνική αγορά και ο πίνακας ταξινομήσεων του περασμένου έτους το επιβεβαιώνει. Πιο συγκεκριμένα, το 2022 ήταν το δεύτερο πιο επιτυχημένο εμπορικά C-SUV (πίσω από το 3008) και το τέταρτο σε όλα τα SUV (πίσω από Yaris Cross, T-Roc και 3008). Τώρα, παρουσιάστηκε στην Ευρώπη η νέα του γενιά και γνωρίζουμε τον αναλυτικό τιμοκατάλογό του.

Αρχικά, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η γκάμα κινητήρων αποτελείται αυστηρά από υβριδικές επιλογές. Οι δύο είναι αυτοφορτιζόμενες Full-Hybrid με κινητήρες χωρητικότητας 1,8 και 2,0 λτ. Η ισχύς αγγίζει τους 140 ίππους, ενώ στην δεύτερη περίπτωση δύο ηλεκτροκινητήρες προσφέρουν δυνατότητα τετρακίνησης και συνδυαστική ισχύ 198 ίππων. Στην κορυφή συναντάμε για πρώτη φορά μία Plug-In υβριδική έκδοση, με την συνδυαστική της ισχύ να αγγίζει τους 223 ίππους και την μπαταρία να εξασφαλίζει αμιγώς ηλεκτρική κίνηση για περίπου 70 χλμ.

Οι τιμές του νέου Toyota C-HR
Ξεκινάμε από την βασική έκδοση με τον κινητήρα χωρητικότητας 1,8 λτ. Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 29.300 ευρώ. Ακολουθούν οι 2λιτρες, αυτοφορτιζόμενες εκδόσεις, με δυνατότητα επιλογής κίνησης στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς. Στην πρώτη περίπτωση η τιμή ξεκινά από τα 35.270 ευρώ, ενώ στην δεύτερη από τα 37.270 ευρώ.


Για το τέλος αφήσαμε την ισχυρότερη, Plug-In υβριδική έκδοση του ιαπωνικού SUV, με το κόστος απόκτησης σε αυτή την περίπτωση να ξεκινά από τα 39.470 ευρώ. Σύμφωνα με την εταιρεία, η έναρξη των παραδόσεων αναμένεται προς το τέλος της τρέχουσας χρονιάς.

Σημ. Αρχικά διατίθενται προς κράτηση οι εκδόσεις C-LUB, C-HIC, GR SPORT, PREMIERE EDITION και GR SPORT ULTIMATE EDITION, εξαιτίας της προτεραιότητας που έχει δοθεί στις παραγωγές στα εργοστάσια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.