“Όλα τα λεφτά” από την Toyota στην Τουρκία – Η πρωτιά του εργοστασίου της Sakarya

Δείτε το τρομακτικό ποσό που αγγίζει η επένδυση της Toyota στην Τουρκία, αλλά και την πρωτιά της συγκεκριμένης μονάδας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τουρκία

Η παραγωγή του νέου Toyota C-HR ξεκίνησε και, σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, λαμβάνει χώρα σε τουρκικό έδαφος. Κάτι τέτοιο οδήγησε σε εκτόξευση των ποσών επένδυσης στη γείτονα χώρα, με το εργοστάσιο της Sakarya ταυτόχρονα να γίνεται το πρώτο της Toyota στην Ευρώπη που αποκτά γραμμή παραγωγής μπαταριών.

Όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου της ιαπωνικής εταιρείας, το γεγονός ότι η δεύτερη γενιά του Toyota C-HR θα κατασκευάζεται στην Τουρκία, σημαίνει ότι το TMMT (Toyota Motor Manufacturing Turkey) θα είναι το πρώτο εργοστάσιο της Toyota που θα ξεκινήσει την παραγωγή plug-in υβριδικών οχημάτων. Επιπλέον, θα γίνει και η πρώτη μονάδα της Toyota που θα εξοπλιστεί με γραμμή παραγωγής μπαταριών.


Τα νούμερα που “ζαλίζουν”
Προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αναβαθμίσεις στην μονάδα της Tοyota στην Τουρκία, οι Ιάπωνες επένδυσαν επιπλέον 308 εκατομμύρια ευρώ. Κάπως έτσι, το συνολικό ύψος της επένδυσης στην Τουρκία εκτοξεύθηκε μέσα σε λίγα χρόνια στα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Για να καταλάβετε το μέγεθος, ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι σε όλη την Ευρώπη από το 1990 μέχρι σήμερα, η Toyota έχει επενδύσει 11 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ταυτόχρονα, η Toyota δίνει στην τουρκική αυτοκινητοβιομηχανία άλλη μία πρωτιά. Το νέο Toyota C-HR θα είναι το πρώτο plug-in υβριδικό επιβατικό αυτοκίνητο που θα παράγεται στη γειτονική χώρα. Οι πρώτες μελέτες δείχνουν ότι στο εργοστάσιο της Τουρκίας θα κατασκευάζονται 75.000 μπαταρίες Plug-In συστημάτων. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, αναμένεται να δημιουργηθούν περίπου 60 νέες θέσεις εργασίας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023.

Πηγή: Toyota

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.