Ολοκαίνουρια Toyota Land Cruiser βγήκαν ολική… κατά τη μεταφορά τους (+video)

Για άγνωστο λόγο, η αυτοκινητάμαξα ανατράπηκε! Το αποτέλεσμα; Δείτε στο video πως κατέληξαν τα έξι ολοκαίνουρια Toyota Land Cruiser...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που αυτά τα έξι Toyota Land Cruiser βγήκαν από το εργοστάσιο. Κι όμως, έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα κατά τη μεταφορά τους στην αντιπροσωπεία, καταστράφηκαν σχεδόν ολοσχερώς.

Διαβάστε επίσης: Οι δημοφιλέστερες μάρκες και μοντέλα ανά χώρα 

Πιο συγκεκριμένα, τα θηριώδη SUV βρίσκονταν επάνω σε αυτοκινητάμαξα, η οποία κατευθυνόταν προς την πόλη Σαλαλά του Ομάν. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο επαγγελματίας οδηγός έχασε το έλεγχο του οχήματος με καταστροφικές συνέπειες για τα ολοκαίνουρια αυτοκίνητα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ενημερωτικό μέσο «MSDAR News» στο twitter, το όχημα ανατράπηκε και τα αυτοκίνητα σύρθηκαν στο οδόστρωμα.

Τα έξι Toyota Land Cruiser μεταφέρθηκαν εν τέλει στις εγκαταστάσεις της αντιπροσωπείας και, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, οι φθορές είναι σημαντικές. Μάλιστα, στις περισσότερες των περιπτώσεων, η επισκευή είναι μη συμφέρουσα. Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός!

Πρόκειται για έξι Toyota Land Cruiser νέας γενιάς που, μπορεί να μην διατίθενται προς πώληση στη χώρα μας, αλλά σε πολλές περιοχές της Μέσης Ανατολής γνωρίζουν μεγάλη εμπορική επιτυχία. Αναλυτικές πληροφορίες για τη νέα γενιά του ιαπωνικού μοντέλου μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό μας κείμενο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.