Ολοκληρωμένη χειμερινή προστασία Renault – Dacia από 58 ευρώ

Η Renault εξασφάλισε και για αυτό τον χειμώνα ξένοιαστα και ασφαλή χιλιόμετρα για το αυτοκίνητό σας με την επίσημη φροντίδα του δικτύου της.

Βρείτε μας στο

Με τη χειμερινή περίοδο να έχει πλέον έρθει για τα καλά και τις ετοιμασίες για χειμερινές εξορμήσεις στο απόγειό τους, η ανάγκη για ένα καλά συντηρημένο αυτοκίνητο είναι επιβεβλημένη. Πόσο μάλλον καθώς οι δύσκολες και πολλές φορές ακραίες καιρικές συνθήκες (βροχή, χιόνι, πάγος) καθιστούν αναγκαία την προσοχή στις μετακινήσεις μας.

Η Renault θέτει πάντα ως προτεραιότητα το θέμα της οδικής ασφάλειας κάτι που πέρα από κορυφαία παθητική ασφάλεια, σημαίνει και σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Έτσι, με το πρόγραμμα Total Care, η Renault έχει δημιουργήσει μια “ομπρέλα προστασίας” και φροντίδας για όλους τους κατόχους των αυτοκινήτων της, με στόχο να απολαμβάνουν σε σταθερή βάση άριστες υπηρεσίες μετά την πώληση.

Ειδικά για το φέτος το χειμώνα, μέσω του προγράμματος Renault Total Care Winter, η Renault προσφέρει Δωρεάν Έλεγχο 25 σημείων σε όλους τους κατόχους Renault ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα και υπεύθυνα για τις πιθανές ανάγκες συντήρησης και επισκευής του οχήματός τους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο κύκλωμα ψύξης και λίπανσης του κινητήρα, το σύστημα πέδησης, αλλά και το σύστημα κλιματισμού, τα οποία θα πρέπει να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις που προκύπτουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

Ο Δωρεάν Έλεγχος 25 σημείων αφορά όλα τα οχήματα Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία τους, συμπληρώνεται από 11 διαφορετικά πακέτα συντήρησης και επισκευής σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, ενώ ο κάτοχος του αυτοκινήτου έχει την ευκαιρία να γνωρίζει εξ΄ αρχής το ακριβές κόστος της επισκευής με προσφορές συντήρησης που ξεκινούν από τα 58 ευρώ, τιμή που περιλαμβάνει κόστος εργασίας, ανταλλακτικών και Φ.Π.Α.

Επιπλέον, για οχήματα με ηλικία άνω των 5 ετών υπάρχει πλήρης κάλυψη μέσω του προγράμματος Renault Total Care 5+.

Όλοι οι κάτοχοι επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων Renault μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα Renault Total Care Winter 2019, με μια επίσκεψη στο πλησιέστερο μέλος του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Renault, ενώ μπορούν να ενημερωθούν συνολικά για τις υπηρεσίες After Sales εδώ.

Για το τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το χειμερινό πρόγραμμα συντήρησης αφορά και τους ιδιοκτήτες των μοντέλων Dacia.