On Sale Rally Team: Διεθνής οργάνωση σε Ελληνικό φόντο (+videos)

Η ομάδα που έχει ανεβάσει τον πήχη όσον αφορά στην επαγγελματική εμπλοκή στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το event
Φθάνοντας στα μέσα της σεζόν, βρεθήκαμε καλεσμένοι της On Sale Rally Team σε μία βραδιά αγωνιστικού απολογισμού που ακολούθησε ένα δείπνο με ενδιαφέρουσες «σκονισμένες» ιστορίες και εμπειρίες!

Οικοδεσπότης ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου On Sale κος Νίκος Κωνσταντόπουλος, το πλήρωμα της ομάδας Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης, όπως και ο team manager της ομάδας Νώντας Δουζίνας.

Παρόντες εκπρόσωποι του τύπου που άκουσαν, συνομίλησαν και έμαθαν την ομάδα και τις δραστηριότητές της από κοντά.

Η ομάδα
H On Sale Rally Team συστήθηκε στον κόσμο των αγώνων το 2021, με μια εντυπωσιακή παρουσίαση που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις αντίστοιχες των κορυφαίων διεθνών ομάδων, στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Από τότε μέχρι σήμερα, έχοντας σταθερά ως οδηγό πίσω από το τιμόνι του Skoda Fabia Rally2 evo τον Γιώργο Κεχαγιά, έλαβε μέρος σε 12 χωμάτινα ράλι.

Κορυφαία στιγμή της ομάδας, υπήρξε η κατάκτηση της πρώτης θέσης ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021. Ταυτόχρονα, οι Γιώργος Κεχαγιάς-Μάριος Τσαούσογλου τερμάτισαν στην 19η θέση της γενικής κατάταξης, καθώς και στην 4η του WRC3, Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally2 για ιδιώτες οδηγούς.

Φέτος, η ομάδα βρίσκεται σταθερά μεταξύ των πρωταγωνιστών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, καθώς οι Γιώργος Κεχαγιάς και Χρήστος Κουζιώνης έχουν τερματίσει δύο φορές στην δεύτερη θέση (Ολυμπιακό Ράλλυ, Ράλλυ Φθιώτιδος), ενώ είναι διαρκώς ανάμεσα στα ταχύτερα πληρώματα των αγώνων που συμμετέχουν.

Η σεζόν μέχρι τώρα
Κάνοντας πράξη το όραμά της περί διαρκούς βελτίωσης, η On Sale Rally Team έχει διοργανώσει τρία διήμερα εκπαίδευσης για τους Γιώργο Κεχαγιά και Χρήστο Κουζιώνη.

Σε αυτό το πλαίσιο, στη χώρα μας ταξίδεψε αρχικά, φιλοξενούμενος της ομάδας, ο Ιταλός Simone Campedelli, ενώ εν συνεχεία στην Ελλάδα βρέθηκε δις, ο δύο φορές Πρωταθλητής Ιταλίας, Andrea Crugnola.

Μετά από συνολικά 6 ημέρες εκπαίδευσης-δοκιμών (2 ημέρες ο Campedelli και 4 ημέρες ο Crugnola), αμφότεροι αναγνώρισαν το ταλέντο του οδηγού μας Γιώργου Κεχαγιά, καθώς και την επαγγελματική λειτουργία της On Sale Rally Team.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, η αρχή της σεζόν συνοδεύτηκε με νίκη στο Ράλλυ Βοιωτίας (5 Μαρτίου), αγώνα που προσμετρούσε στο Κύπελλο Ράλλυ Χώματος. Η προετοιμασία ενόψει της έναρξης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, ολοκληρώθηκε με εγκατάλειψη από έξοδο στο Ράλλυ Σπριντ Λιβαδειάς (2 Απριλίου),.

Η πρεμιέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Ηλείας, με το Ολυμπιακό Ράλλυ (29-30 Απριλίου). Οι Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης κατέλαβαν τη δεύτερη θέση με το Skoda Fabia Rally2 evo, έχοντας χάσει χρόνο από τετ-α-κε.

Ο δεύτερος γύρος του Πρωταθλήματος ήταν το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας (3-4 Ιουνίου), με επίκεντρο την Θήβα. Η On Sale Rally Team και το πλήρωμά της, τερμάτισαν στην 4η θέση, έπειτα από κλατάρισμα που τους ανάγκασε να αλλάξουν ελαστικό εντός ειδικής διαδρομής, ενώ βρίσκονταν στη δεύτερη θέση.

Ο πιο πρόσφατος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, που ήταν το Ράλλυ Φθιώτιδος (Κυριακή 2 Ιουλίου), είναι κατά γενική ομολογία από τους καλύτερους της ομάδας, αφού οι Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης τερμάτισαν στη δεύτερη θέση με το Skoda Fabia Rally2 evo, αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια από θεατές, καθώς και αντιπάλους, για την απόδοσή τους.

Ο επόμενος αγώνας στο πρόγραμμα της On Sale Rally Team είναι το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, 10ος γύρος του WRC και μεγάλη γιορτή του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, στις 7-10 Σεπτεμβρίου.

Οι δηλώσεις

Νίκος Κωνσταντόπουλος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου On Sale)

«Από την πρώτη ημέρα δημιουργίας της On Sale Rally Team, θέσαμε ψηλά τον πήχη. Στόχος μας είναι όχι μόνο να πρωταγωνιστούμε στους αγώνες που συμμετέχουμε, αλλά να βελτιώνουμε διαρκώς τον τρόπο λειτουργίας μας, ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο των κορυφαίων διεθνών ομάδων. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι 6 ημέρες εκπαίδευσης με δύο κορυφαίους Ιταλούς οδηγούς ράλλυ, οι οποίοι βρέθηκαν στην Ελλάδα ως καλεσμένοι της ομάδας μας. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Γιώργος με τον Χρήστο βελτιώνουν διαρκώς τις επιδόσεις τους και έχουν πετύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα, οπότε έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια».

Γιώργος Κεχαγιάς

«Mε το πέρασμα των αγωνιστικών χιλιομέτρων, αισθάνομαι ολοένα και πιο άνετα πίσω από το τιμόνι του Skoda Fabia Rally2 evo. Οι ημέρες εκπαίδευσης-δοκιμών με έχουν βοηθήσει ώστε αφενός να βελτιώσω την τεχνική μου και αφετέρου, να αυξήσω τις εμπειρίες μου αναφορικά με το στήσιμο του αυτοκινήτου. Από εδώ και έπειτα, χρειάζεται να κάνουμε τα απαραίτητα αγωνιστικά χιλιόμετρα ώστε, εφαρμόζοντας την τεχνική που μάθαμε, να βελτιωνόμαστε βήμα-βήμα. Αυτό, θεωρώ πως έχει ήδη αρχίσει να επιτυγχάνεται και φαίνεται στις ειδικές διαδρομές των αγώνων που συμμετέχουμε, αφού οι χρόνοι και οι επιδόσεις μας συνολικά παρουσιάζουν βελτίωση. Ευελπιστώ, πως αυτό θα συνεχιστεί στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ευχαριστώ τον Όμιλο On Sale που μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω αυτό που αγαπώ υπό ιδανικές προϋποθέσεις».

Χρήστος Κουζιώνης

«Βρισκόμαστε στο μέσο μιας πολύ ενδιαφέρουσας αγωνιστικής σεζόν, που μας έχει ήδη προσφέρει όμορφες εμπειρίες. Η συνεργασία με την On Sale Rally Team και τον Γιώργο είναι πολύ καλή, ενώ μετά από κάθε αγώνα «δένουμε» και περισσότερο ως πλήρωμα. Σε κάθε εμφάνιση βελτιώνουμε τους χρόνους μας και θεωρώ πως υπάρχουν ακόμη περιθώρια εξέλιξης. Τα αποτελέσματά μας μέχρι στιγμής είναι ενθαρρυντικά και θέλουμε να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς, που είναι φυσικά το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις».

Το αυτοκίνητο

Skoda Fabia Rally2 evo

Μήκος: 3.999 χλστ.

Πλάτος: 1.820 χλστ.

Κινητήρας: 1.620 κ.εκ., 4κύλινδρος τούρμπο (βενζίνη) άμεσος ψεκασμός

Ισχύς: 290 ίπποι

Ροπή: 425 Nm

Μετάδοση: 5τάχυτο σειριακό κιβώτιο, τετρακίνηση

Ανάρτηση: McPherson εμπρός και πίσω

Διαφορικά: Μηχανικά εμπρός και πίσω

Φρένα: Δισκόφρενα 300 χλστ., πλάτος 32 χλστ.

Τροχοί: 7’’ x 15’’, ελάχιστο βάρος 8,6 κιλά

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ: 82,5 λίτρα

Ελάχιστο βάρος αυτοκινήτου: 1.230 κιλά

Το αγωνιστικό βασίζεται στο μοντέλο παραγωγής Skoda Fabia 3ης γενιάς

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θωμάς «μύρισε» τον κόσμο του αυτοκινήτου στα μέσα της δεκαετίας του ’70 ζωγραφίζοντάς τα και στο τέλος της, τα άγγιξε στις Ειδικές Διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις. Μετά, όλα μπήκαν στην σωστή σειρά… Σπούδασε υπολογιστές, αλλά τους «πάρκαρε» για την δημοσιογραφική πένα, αρχίζοντας το 1986. Έχει εργαστεί σε περιοδικά, εφημερίδες, τηλεοπτικές εκπομπές, ραδιόφωνο και ιστοσελίδες, έχει διατελέσει υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις και Χαλκιδικής, αλλά και αγωνιστικών ομάδων. Μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας Traction από το 2007, έχει διαχρονικό του μότο, ότι «αγώνες αυτοκινήτου θα υπάρχουν, όσο υπάρχουν άνθρωποι». Μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ. και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.

E-mail: [email protected]