Ονειρική κατοικία για petrolheads σε… εφιαλτική τιμή!

Αυτή η βίλα έχει ένα στοιχείο που θα λατρέψουν οι petrolheads όλου του κόσμου. Η τιμή της όμως, όπως είναι λογικό, την καθιστά προσιτή... μόνο στα όνειρα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
petrolheads

Πώς θα σας φαινόταν μία κατοικία που ακριβώς στην είσοδό της ξεκινά μία πίστα; Στην πολιτεία Αρκάνσας βρίσκεται μία βίλα που σίγουρα ονειρεύεται κάθε λάτρης της γρήγορης οδήγησης. Πάμε να γνωρίσουμε αυτό το ιδιαίτερο σπίτι, αλλά και την “προίκα” που θα το ακολουθήσει μόλις αγοραστεί από τον νέο ιδιοκτήτη.

Διαβάστε επίσης: Petrolhead ετών 75 έκανε το όνειρό του πραγματικότητα (+video) 

Ξεκινάμε ασφαλώς από την πίστα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το σπίτι και το μήκος της αγγίζει τα 1,9 χλμ. και απλώνεται σε μία έκταση 393 χλμ. Μπορεί η χάραξη να είναι έτοιμη, αλλά σίγουρα ο νέος κάτοχος μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγές. Γιατί όχι να μην έχει άλλωστε μία “Eau Rouge” στην προσωπική του πίστα. Εννοείται ότι η πίστα συνοδεύεται και από ένα μεγάλο, κλειστό πάρκινγκ που μπορεί να φιλοξενήσει έως 10 αυτοκίνητα γνωστών και φίλων!

Πάμε και στο τεράστιο σπίτι που ξεπερνά τα 700 τετραγωνικά μέτρα, έχει πέντε υπνοδωμάτια και έξι μπάνια, ενώ τροφοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από ηλιακά πάνελ που βρίσκονται στην οροφή. Οι παροχές εννοείται πως δεν τελειώνουν εδώ, αφού στο συγκρότημα που χτίστηκε το 2016 υπάρχει γυμναστήριο, αλλά και ξενώνας.

Για το τέλος αφήσαμε την τιμή του, η οποία αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 6,7 εκατ. δολαρίων, όπως μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα που έχει αναλάβει την πώληση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.