Ονειρική βόλτα με ποδήλατο στις “Ημέρες Θάλασσας 2022”

Όμορφη ποδηλατοβόλτα πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά φέρνοντας κοντά βουλευτές, δημάρχους, τοπική αυτοδιοίκηση, μαθητές, αθλητές και πολλούς ακόμη πολίτες!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ημέρες θάλασσας βόλτα ποδήλατοπειραιάς 2022

Η ποδηλατάδα που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά στις 3 Ιουνίου έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας, με σημείο εκκίνησης το Σ.Ε.Φ. και τερματισμού το ανακαινισμένο πλέον Μικρολίμανο.

Διαβάστε επίσης – Έρευνα: Το bullying βασιλεύει στους ελληνικούς δρόμους

Στην ποδηλατοβόλτα πήραν μέρος, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής Νίκος Μανωλάκος, ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ και δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, οι δήμαρχοι Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, o πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Αττικής Νίκος Παπαγεωργίου, ο pρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας Κωνσταντίνος Ευσταθίου.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά Παναγιώτης Αβραμίδης και η Δημοτική Σύμβουλος Σταυρούλα Μελά.

Να σημειωθεί ότι, ο χώρος πίσω από το ΣΕΦ δίπλα στη θάλασσα, μετατράπηκε σε «πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής», όπου τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις πρώτες τους πεταλιές και να μάθουν τους κανόνες της σωστής κυκλοφοριακής συμπεριφοράς από εξειδικευμένους εκπαιδευτές.

Διαβάστε επίσης – Έρευνα στη Γερμανία: Αυτή ήταν η νο.1 αιτία ακινητοποίησης του 2021

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του Δήμου Πειραιά, BeSecure–FeelSecure (BSFS) υποστήριξε τη δράση και συμμετείχε ενεργά στην ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας της ποδηλατικής κοινότητας. Εκπρόσωποι του προγράμματος με σύνθημα μια «feel Secure βόλτα στον Πειραιά» μοίρασαν αντικλεπτικά μπρελόκ και άλλα μοναδικά δώρα για ασφαλείς ποδηλατοβόλτες. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν για το CURiM, μέσω του οποίου, πολίτες και επισκέπτες της πόλης μπορούν να γίνουν μέλη μιας μεγάλης κοινότητας για τη ασφάλεια στην πόλη.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και με τη συμμετοχή της εταιρείας «Kassimatis cycling» και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

«Η ποδηλατοβόλτα εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των Ημερών Θάλασσας που περιλαμβάνει ένα δεκαήμερο με 100 δωρεάν εκδηλώσεις. Λέμε ναι στον περιορισμό του αυτοκινήτου, ναι στο ποδήλατο. Το ποδήλατο είναι ψυχαγωγία, είναι άσκηση και χρειάζεται να αλλάξει ο τρόπος που το χρησιμοποιούμε. Κάνουμε προσπάθειες και εμείς στον Πειραιά για να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο ποδηλατοδρόμων, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μώραλης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.