Ώρα για βουτιές στην διασημότερη “ιρλανδική διάβαση” (+video)

Στο video θα δείτε να περνά κάθε λογής όχημα, από αυτοκίνητα πόλης, μέχρι επαγγελματικό της Αστυνομίας. Αυτή η "ιρλανδική διάβαση" έχει φανατικό κοινό... και δείχνει σε κάποιους πως... δεν είναι παιχνίδι

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ιρλανδική διάβαση

Εδώ και αρκετούς μήνες, βλέπουμε στο διαδίκτυο αρκετά videos από αυτοκίνητα που κάνουν βουτιά στα λιμνάζοντα νερά ενός δρόμου. Πολλές φορές, το θέαμα είναι αρκετά εντυπωσιακό, με αποτέλεσμα πλέον να προσελκύει το κοινό. Τα σχετικά videos που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο πληθαίνουν και μερικά, όπως αυτό που θα δούμε, είναι αρκετά εντυπωσιακά.

Το video που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στο κανάλι “Tom Sunderland”, το οποίο μετρά περισσότερους από 35.000 εγγεγραμμένους χρήστες. Στην 7λεπτη διάρκειά του θα δούμε κάθε λογής όχημα να περνά από την λεγόμενη “ιρλανδική διάβαση”, για της οποίας τους κινδύνους έχουμε μιλήσει στο παρελθόν αναλυτικά.

Θα δείτε να περνά από εκεί αγροτικό της αστυνομίας, όχημα του στρατού, αλλά και μοτοσυκλέτες. Μάλιστα, δεν είναι και λίγες οι φορές που οι πίδακες νερό βρέχουν τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι ωστόσο δείχνουν να το απολαμβάνουν.

Η συγκεκριμένη περιοχή ονομάζεται “Rufford Mill Ford” και βρίσκεται βόρεια της πόλης Νότιγχαμ, όπως μπορείτε να δείτε στην τοποθεσία του Google Maps πατώντας εδώ. Είναι ένας επαρχιακός δρόμος διπλής κατεύθυνσης, όπου λόγω της κλίσης παγιδεύονται νερά. Ο χώρος κατά μήκος του δρόμου μετατρέπεται συχνά σε εξέδρα, με τους θεατές να βλέπουν αρκετά αυτοκίνητα να εισέρχονται με υπερβολική ταχύτητα εκτοξεύοντας πίδακες νερού.

Σε αρκετές περιπτώσεις, τα περάσματα ήταν άκρως επικίνδυνα, αφού με τέτοιες ταχύτητες είναι πιθανό ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο λόγω υδρολίσθησης. Εννοείται πως δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που έχουν εμφανιστεί ζημιές σε αυτοκίνητα λόγω του νερού. Μάλιστα, κάποια αυτοκίνητα στο παρελθόν έχουν ακινητοποιηθεί μέσα στην “λιμνούλα” λόγω βλάβης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.