Ορφέως και Αγίας Άννης: Εκεί κάνεις… ανάσταση αν πετύχεις κίνηση! (+drone video)

Η ίδια κατάσταση κάθε χρόνο! Όχι, αυτή η εικόνα δεν είναι από κάποια τριτοκοσμική χώρα, αλλά βρίσκεται μόλις 3 χλμ. μακριά από την Ομόνοια.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η εικόνα που βλέπετε δεν είναι από την… Ινδία. Όχι… Απέχει μόλις τρία χιλιόμετρα από την Ομόνοια και πρόκειται για την διασταύρωση Ορφέως και Αγίας Άννης. Εκεί όπου οι δρόμοι είναι πάντα στο… κόκκινο στο Google Maps (δείτε εδώ τι συμβαίνει στο σημείο αυτή την ώρα).

Ένα μέρος που με το πέρασμα των χρόνων έχει εξελιχθεί σε μόνιμο… κολαστήριο για τους οδηγούς, καθώς επικρατεί πάντα ένα χάος. Σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο χρόνος το έχει ξεχάσει και οι υποδομές παραμένουν αναλοίωτες εδώ και δεκαετίες, νιώθεις πως βρίσκεσαι σε κάποια τριτοκοσμική χώρα. Και όλα αυτά με φόντο τον ιερό ναό “Αγία Τριάδα του Τρίμη”, ο οποίος στέκει σαν… τροχονόμος, στη μέση της διασταύρωσης. Ένας ναός, ο οποίος εξαιτίας των επιχώσεων του Κηφισού, έχει το έδαφος γύρω του σχεδόν μέχρι το επίπεδο της σκεπής του.

Μην κάνετε ποτέ το λάθος να θελήσετε να κόψετε δρόμο μέσα από τα αποκαλούμενα ως “πρακτορεία” γιατί εκτός από το μποτιλιάρισμα που θα συναντήσετε θα βρεθείτε στρυμωγμένοι ανάμεσα σε θηριώδη φορτηγά κάθε τύπου και διάστασης.


Βλέπετε, τα πρακτορεία μεταφοράς εμπορευμάτων προς την επαρχία και τα νησιά της χώρας μας δημιουργήθηκαν σε αυτή τη περιοχή πριν από μισό αιώνα, όταν τα φορτηγά ήταν πολύ μικρότερα τόσο σε όγκο όσο και σε μάκρος. Με την πάροδο του χρόνου τα φορτηγά μεγάλωσαν αλλά οι υποδομές παρέμειναν οι ίδιες και αν ακόμα και σήμερα καταφέρνουν να είναι λειτουργικά οφείλεται καθαρά στις οδηγικές ικανότητες των επαγγελματιών οδηγών.

Η έναρξη της περιόδου για το Πάσχα τόσο του εμπορίου όσο και της εστίασης συγκεντρώνει στην περιοχή χιλιάδες φορτηγά όπου μεταφέρουν τα φορτία τους στην περιοχή προκειμένου αυτά να μεταμορφωθούν στις νταλίκες προς όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να προκαλέιται το απόλυτο χάος.

Ας ελπίσουμε πως η κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού θα βελτιώσει και θα αναβαθμίσει την περιοχή και το οδικό δίκτυο και δεν θα κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα…

ΠΗΓΗ: Up Stories

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]