Οργανωτικές αλλαγές στην Kosmocar

Αλλαγές σε οργανωτικό επίπεδο για την Kosmocar η οποία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την ενημέρωση του κλάδου του αυτοκινήτου. Ας τις δούμε.

Βρείτε μας στο

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Kosmocar, “ο κ. Θανάσης Κονιστής, σε συνέχεια της σημαντικής συμβολής του στην πορεία της Διεύθυνσης Πωλήσεων και Marketing Volkswagen, της οποίας προΐσταται τα τελευταία πέντε χρόνια, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή After Sales και Ανάπτυξης Νέων Δραστηριοτήτων (New Business Development).

Ο κ. Νικόλαος Πρέζας, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing Volkswagen, από 18/2/2020. Ο κ. Πρέζας είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Warwick. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου ενώ από το 2012 ήταν Γενικός Διευθυντής Επιβατηγών Οχημάτων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Mercedes-Benz Ελλάς”.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Kosmocar Α.Ε. είναι ο επίσημος Εισαγωγέας Αυτοκινήτων & Ανταλλακτικών Volkswagen, Audi και Skoda, Επίσημος Έμπορος και Επισκευαστής BENTLEY, Επίσημος Επισκευαστής Lamborghini και Αποκλειστικός Διανομέας Ελλάδος και Κύπρου της Ducati.