Όταν η είσοδος στην πυλωτή σου κοστίζει… πολύ ακριβά! (+video)

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 10 αποτυχημένες δοκιμές. Δείτε την προσπάθεια μέχρι τελικής... φθοράς του δίσκου για μία απλή είσοδο σε πυλωτή!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πυλωτή

Έχουμε δει κατά καιρούς οδηγούς που είναι πραγματικά “διαμάντια” στους ελληνικούς δρόμους. Αυτή τη φορά, το video που ακολουθεί μας έρχεται από την Ιταλία και, πιο συγκεκριμένα, την Πεσκάρα (βρήκαμε στο Google Maps την ακριβή τοποθεσία). Πρόκειται ίσως για την χειρότερη και πιο επίμονη προσπάθεια εισόδου σε πυλωτή.

Ο οδηγός της Lancia Ypsilon προσπαθούσε για τουλάχιστον ένα λεπτό να μπει στην πυλωτή με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο. Είδε ότι δεν χωράει, χτύπησε τον εμπρός προφυλακτήρα και, αντί να βγει και να ξανά προσπαθήσει, συνέχισε να χτυπά το αυτοκίνητο επανειλημμένα στην κολώνα της συρόμενης πόρτας.


Πραγματικά είναι απορίας άξιο γιατί συνέχισε να προσπαθεί να μπει με τον ίδιο τρόπο. Μετρήσαμε περίπου 9-10 χτυπήματα στο σταθερό αντικείμενο και, όπως ήταν λογικό, άρχισε να βγαίνει καπνός από τον δίσκο.

Πριν δείτε το video, αξίζει να τονίσουμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να σπεύδουμε να προσφέρουμε βοήθεια. Ίσως ο οδηγός να παρουσίασε πρόβλημα υγείας, ίσως να βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και να έβαζε σε κίνδυνο τον εαυτό του, ή άλλους παρευρισκόμενους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.