Όταν η Ferrari αγωνίστηκε ενάντια σε μαχητικά jet!

Η Ferrari γεννήθηκε με αγωνιστικό DNA για να τρέχει ενάντια σε κάθε πιθανό αντίπαλο με σκοπό να τον κερδίσει. Τι συμβαίνει όμως όταν καλείται να αντιμετωπίσει υπερηχητικά μαχητικά αεροσκάφη;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στις 21 Νοέμβρη 1981 έλαβε χώρα μία μοναδική και άκρως θεαματική “κόντρα” στην αεροπορική βάση Treviso-Istrana, στην Ιταλία. Μονομάχοι ήταν το ταχύτερο μονοθέσιο της F1 της σεζόν 1981, Ferrari 126 CK και το ταχύτερο τότε μαχητικό της ιταλικής πολεμικής αεροπορίας, το υπερηχητικό jet Lockheed F-104S Pesante. Πίσω απ’ το τιμόνι του μονοθεσίου ήταν ο Gilles Villeneuve, ενώ στο cockpit του μαχητικού ο πιλότος Tenente Daniele Martinelli. O Villeneuve με χρόνο 16,55” κατάφερε να κερδίσει τη μάχη παρά τον υπερηχητικό του αντίπαλο, που παρότι η τελική του ταχύτητα ξεπερνούσε τα 2,2 Mach, έκανε χρόνο 20,05”.

Λίγα χρόνια αργότερα, στις 17 Σεπτέμβρη 1989, η ιταλική πολεμική αεροπορία αποφάσισε να δωρίσει στη Scuderia Ferrari ένα F-104G βαμμένο στο κόκκινο χρώμα της ομάδας. Σε περίοπτη θέση πάνω στην άτρακτο είχε τοποθετηθεί το σήμα της Ferrari, το περίφημο Cavallino Rampante, το οποίο τυγχάνει να είναι και το σήμα της συγκεκριμένης μοίρας, ενώ δίπλα του ήταν το νηολόγιο του αεροσκάφους που πλέον έγραφε 4-27, με το 4 να συμβολίζει την τέταρτη πτέρυγα μάχης και το 27 τον αριθμό με τον οποίο έτρεχε ο Gilles Villneuve. Σήμερα το συγκεκριμένο F-104G που αποκαλείται και Ferrari Centoquattro (104) βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία της Ferrari στην πίστα της, στο Fioranno.

Μπορείτε να δείτε εδώ τη μοναδική αυτή κόντρα μεταξύ μονοθεσίου F1 και μαχητικού αεροσκάφους:


Λίγα χρόνια αργότερα, ένα παρόμοιο συμβάν έλαβε χώρα, όταν στις 11 Δεκέμβρη 2003 στο διάδρομο Baccarini του στρατιωτικού αεροδρομίου του Grosseto, ο Michael Schumacher με την F2003-GA ανταγωνίστηκε το Eurofighter Typhoon. Αυτή τη φορά η δοκιμασία ήταν χωρισμένη σε τρία στάδια, καθώς υπήρχαν τρεις διαφορετικές προσπάθειες και αντιστοίχως μετρήσεις χρόνου, για την κάλυψη 600, 900 και 1200 μέτρων. Την πρώτη μονομαχία κέρδισε το μονοθέσιο με χρόνο 9,4” έναντι 9,6” για το αεροπλάνο. Στα 900 μέτρα όμως το μαχητικό ισοφάρισε καθώς κάλυψε τα 900 μέτρα σε 13”, ενώ το μονοθέσιο χρειάστηκε 2 δέκατα παραπάνω. Τελικά νικητής στέφθηκε το μαχητικό αεροσκάφος καθώς και στα 1200 μέτρα υπερείχε, με χρόνο 14,2” όταν το μονοθέσιο χρειάστηκε 16,7”.

Ιδού και το σχετικό απόσπασμα:

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.