Όταν η Ουγγαρία πλημμύρισε από Vespa…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση “Vespa World Days 2019”, που πραγματοποιήθηκε στη Ζάνκα της Ουγγαρίας

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Είναι γνωστό πως η Vespa αποτελεί το πιο δημοφιλές σκούτερ όλων των εποχών. Από το 1946 όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση μέχρι και σήμερα, μετράει περισσότερες από 18 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Πέραν των καθαρών αριθμών όμως, η Vespa αποτέλεσε σύμβολο μιας εποχής και μιας κουλτούρας, ειδικά κατά τις δεκαετίες του ’60 και του ’70.

Έχοντας κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από ατσάλι, τα μοντέλα της Vespa, από το πρώτο μέχρι τις σημερινές Primavera και GTS, αφήνουν τη δική τους σφραγίδα στους δρόμους του πλανήτη. Ήδη από το 1946, το success story έγινε φανερό. Πολλοί ενθουσιώδεις ιδιοκτήτες, οι οποίοι καμάρωναν για το σκούτερ τους, δημιούργησαν ενώσεις, τα γνωστά ως Vespa Clubs. Αυτή η τάση έχει διατηρηθεί μέχρι και σήμερα, με το Παγκόσμιο Vespa Club να έχει υπό τη σκέπη του, 49 εθνικά σωματεία.

Η 13η ετήσια συνάντηση “Vespa World Days” πραγματοποιήθηκε στη Ζάνκα της Ουγγαρίας. Στις όχθες της λίμνης Μπάλατον ταξίδεψαν 5.000 άνθρωποι με 3.500 Vespa, για να τιμήσουν το αγαπημένος τους σκούτερ. Μάλιστα, οι “Vespisti” προέρχονταν από κάθε γωνιά του πλανήτη. Εκτός από τις χώρες της Ευρώπης, παρόντες στην εκδήλωση ήταν φίλοι της μάρκας από Χονγκ Κονγκ, Καναδά, Ισραήλ, Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Αυστραλία και Ινδονησία.


Το πρόγραμμα του 2020 περιλαμβάνει δύο “Vespa World Days”. Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας στις 2-5 Ιουλίου και το επόμενο, στο Μπαλί της Ινδονησίας μεταξύ 23-25 Ιουλίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]