Όταν τρακάρεις το καινούργιο σου Toyota Supra (+video)

Στις μέρες μας υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα, όπως το νέο Toyota Supra, που με το που παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους γίνονται πρωταγωνιστές στο διαδίκτυο.

Βρείτε μας στο

Το νέο Toyota Supra ήταν από τα πλέον πολυαναμενόμενα μοντέλα για το 2019 και όπως είναι λογικό με το που ξεκίνησαν οι πρώτες παραδόσεις στους ιδιοκτήτες του, το διαδίκτυο άρχισε να παίρνει φωτιά…

Έτσι, το μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας έχει εξελιχθεί σε έναν διαδικτυακό star, καθώς ήδη τα videos στο youtube δίνουν και παίρνουν και μετρούν πάμπολλα views.

Σε ένα από αυτά θα δούμε τον youtuber Jackie Ding, ο οποίος απέκτησε από τους πρώτους το νέο Toyota Supra και μάλιστα ανεβάζει με συνέπεια στο κανάλι του videos από το “καμάρι” του και το πως είναι η συμβίωση μαζί του αλλά και η βελτίωσή του.

Στο πιο πρόσφατο vlog του όμως τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά καθώς όπως λέει ο ίδιος κατά την διάρκεια ενός trackday έκανε ένα οδηγικό λάθος.

Δείτε το video πιο κάτω στο 30ό δευτερόλεπτο και θα καταλάβετε τι ακριβώς συνέβη…

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr