Παγκόσμιες πωλήσεις: H ιαπωνική κυριαρχία και η ηλεκτρική… έκπληξη!

Η κορυφαία 10άδα των παγκόσμιων best sellers κατακλύζεται από ιαπωνικά μοντέλα, για πρώτη φορά όμως υπάρχει και ένα ηλεκτρικό! Δείτε την κατάταξη του 2021.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
best seller 2021

Στη δημοσίευση των best sellers μοντέλων για το έτος 2021 προχώρησε η “Car Industry Analysis” και τα στοιχεία που προκαλούν ενδιαφέρον είναι αρκετά. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνεται η πρώτη δεκάδα, αλλά και ποιο είναι το ηλεκτρικό μοντέλο “έκπληξη” που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

Διαβάστε επίσης: Κύλησε από την γραμμή παραγωγής το πρώτο “Made in Germany” αυτοκίνητο της Tesla (+video)

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ακόλουθος πίνακας διαμορφώθηκε έπειτα από αξιολόγηση πωλήσεων σε 106 χώρες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 99,32% του συνόλου.
Στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης συναντάμε το Toyota RAV4, το οποίο με 1.132.000 πωλήσεις κατάφερε να “εκθρονίσει” το Toyota Corolla, αφήνοντάς το στην δεύτερη θέση (1.104.000). Η πρώτη τριάδα ολοκληρώθηκε με ακόμα ένα SUV, ονομάζεται Honda CR-V και πωλήθηκε σε 903.000 αντίτυπα μέσα στο 2021.

Η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται με τα Nissan Sentra και Toyota Camry, ενώ ακολουθεί το Honda HR-V. Οι πιο παρατηρητικοί ήδη θα έχετε διαπιστώσει ότι και τα έξι πρώτα μοντέλα είναι ιαπωνικά, με το πρώτο μοντέλο που δεν έρχεται από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου να είναι το Ford f-150 που βρίσκεται στην 7η θέση.

Ακολουθεί το Toyota Hilux και η μεγάλη έκπληξη βρίσκεται στην 9η θέση, με το Tesla Model 3 των 508.000 πωλήσεων και της “τρομακτικής” αύξησης κατά 40% συγκριτικά με πέρυσι να βρίσκεται στην 9η θέση. Για πρώτη φορά, ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο κατάφερε να μπει στο TOP-10 όλου του κόσμου. Η 10άδα ολοκληρώνεται με ακόμα ένα ιαπωνικό που είναι το Honda Accord. Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας.

Πηγή: fiatgroupworld.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.