Παγκόσμιο ρεκόρ στον βυθό της θάλασσας με Toyota Land Cruiser του 1978 (+video)

Κατάφερε να διανύσει στο βυθό της θάλασσας την μεγαλύτερη απόσταση που έχει καταγραφεί ποτέ! "Υποβρύχιο" Toyota Land Cruiser...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Land Cruiser

Κατά καιρούς έχουμε δει απίστευτα ρεκόρ από διάφορα αυτοκίνητα! Το Toyota Land Cruiser του 1978 πέτυχε ένα αρκετά τολμηρό, μιας και κατάφερε να διανύσει 7 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Διαβάστε επίσης: Νέο ρεκόρ επιτάχυνσης αυτοκινήτου παραγωγής (+video)

Το σκληροτράχηλο, ιαπωνικό μοντέλο έχει δεχθεί πλήρη αδιαβροχοποίηση και πλέον κινείται αμιγώς ηλεκτρικά. Η επίδοση-ρεκόρ σημειώθηκε στο λιμάνι του Ντάργουιν στην Αυστραλία, με το “Mudcrab”, όπως ονομάζεται, να ανταπεξέρχεται σε ακραίες συνθήκες που επικρατούν σε βάθος 30 μέτρων.


Πίσω από το όλο εγχείρημα βρίσκεται μία ομάδα αποτελούμενη από 30 μηχανικούς. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της επίδοσης είναι το γεγονός ότι το Toyota Land Cruiser διένυσε τα 7 χιλιόμετρα σε χρόνο 12 ωρών, πέντε ώρες μεγαλύτερος απ’ ότι υπολόγιζε η ομάδα. Επιπλέον, η πίεση σε αυτό το βάθος ήταν τόσο μεγάλη που οι δύτες-οδηγοί έπρεπε να εναλλάσσονται κάθε 15 λεπτά.

Πέρα από την καθυστέρηση λόγω αλλαγής οδηγών, αν αναρωτιέστε γιατί διήρκεσε τόσες ώρες η προσπάθεια, να αναφέρουμε ότι το αυτοκίνητο συνεχώς βούλιαζε στην άμμο. Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, οι μηχανικοί είχαν τοποθετήσει ειδικές, αλυσοδεμένες σημαδούρες που το βοηθούσαν να απεγκλωβιστεί ανά τακτά διαστήματα. Όσο για τα ελαστικά, αυτά δεν είχαν αέρα στο εσωτερικό τους αλλά νερό και ζύγιζαν μόλις… 150 κιλά το καθένα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.