Παιχνίδι στο χώμα με hypercar 1.914 ίππων λίγο πριν το crash test (+video)

Όταν το RIMAC Nevera, το κροατικό hypercar με 0-100 χλμ./ώρα σε 1,9 δλ. έφτασε στο τελικό crash test. Πριν γίνει, όμως, αυτό... ώρα για παιχνίδι στη λάσπη!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
RIMAC Nevera

Μόλις μία ημέρα έχει περάσει από το ρεκόρ του Rimac Nevara, το οποίο πλέον φέρει τον τίτλο του ταχύτερου ηλεκτρικού στον κόσμο. Κάνοντας ένα “ζάπινγκ” στο κανάλι της εταιρείας, βρήκαμε άλλο ένα εντυπωσιακό video. Πρόκειται για παιχνίδια στο χώμα χωρίς άγχος, μιας και επίκειται ολική καταστροφή για το RIMAC σε crash test.

Διαβάστε επίσης: Bugatti και Rimac “εις σάρκα μίαν” μέσω… Porsche! 

Πίσω από το ολοκληρωμένο πλέον πρωτότυπο βρίσκεται ο Mate Rimac, ιδρυτής της κροατικής εταιρείας, ο οποίος δεν έχασε αυτή την μοναδική ευκαιρία να παίξει στις λάσπες χωρίς να έχει το παραμικρό άγχος για τυχόν φθορές που θα δημιουργήσει. “Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι πλήρως ολοκληρωμένο, χρησιμοποιήθηκε σε παρουσιάσεις και εκδηλώσεις, ενώ σε μερικές εβδομάδες θα καταστραφεί στην διαδικασία του τελικού crash test. Ώρα για λίγη διασκέδαση, λοιπόν, πριν το στείλουμε στον τοίχο”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην εισαγωγή του video ο Mate Rimac.


Πριν δούμε τα εντυπωσιακά πλάνα, όμως, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το RIMAC Nevera εξοπλίζεται με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες που τροφοδοτούνται από μπαταρία χωρητικότητας 120 kWh. Ο καθένας τροφοδοτεί από έναν τροχό και η συνολική ισχύς αγγίζει την εντυπωσιακή τιμή των 1.914 ίππων, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 2.360 Nm. Αποτέλεσμα είναι να επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 1,9 δλ., στα 0-300 χλμ./ώρα σε 9,3 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 412 χλμ./ώρα.

Τέλος, το RIMAC Nevera θα κατασκευαστεί σε μόλις 150 αντίτυπα. Το κόστος απόκτησης φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ και το sold out έγινε μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων από την ανακοίνωση της εταιρείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.