Panasonic: Νέο 3D HUD με τεχνητή νοημοσύνη. Το επόμενο βήμα; (+video)

Η προβολή πληροφοριών στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου περνά σε νέο επίπεδο με το νέο τρισδιάστατο και "έξυπνο" Head Up Display της Panasonic.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Panasonic AR HUD 2021 CES

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επόμενη γενιά των συστημάτων Head Up Display, με την Panasonic να παρουσιάζει τη δική της πρόταση στη φετινή και αμιγώς ψηφιακή έκθεση ηλεκτρονικών ειδών CES. Μέσω της θυγατρικής Panasonic Β. Αμερικής, η ιαπωνική εταιρία αποκάλυψε ένα HUD επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality -AR) με σκοπό να κάνει τη ζωή του οδηγού απλούστερη αλλά και πιο ασφαλή για τον ίδιο και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Σε σχέση με τα συστήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αφορά το AR HUD της Panasonic έρχεται να καλύψει ένα σημαντικά μεγαλύτερο μέρος του παρμπρίζ παρουσιάζοντας έναν μεγαλύτερο όγκο πληροφοριών με τρισδιάστατη απεικόνιση. Μέσω γραφικών παραστάσεων που “οδηγούν” το μάτι του οδηγού, χωρίς να αποσπούν την προσοχή του από το δρόμο, και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα συστήματα υποβοήθησης του αυτοκινήτου, το HUD της Panasonic ξεφεύγει από την μέχρι τώρα παραδοσιακή παρουσίαση προειδοποιήσεων. Αντί αυτού παρέχει πληροφορίες στον οδηγό σε πραγματικό χρόνο βοηθώντας τον να αποκτήσει καλύτερη αντίληψη του περιβάλλοντος, χωρίς παράλληλα να χρειάζεται ο τελευταίος να χρειάζεται να “ερμηνεύσει” κάθε φορά κάποιον προειδοποιητικό ήχο η εικονίδιο που βλέπει στο παρμπρίζ του.

Διαβάστε επίσης – Toyota: Θα κατασκευάζει δικές της μπαταρίες στην Ιαπωνία


Παράλληλα, η τεχνητή νοημοσύνη του AR HUD κατηγοριοποιεί κάθε φορά και παρουσιάζει στον οδηγό τις πιο σημαντικές πληροφορίες με σειρά προτεραιότητας και ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης.

Με την ολοκλήρωση της εξέλιξης του, το σύστημα της Panasonic θα μπορεί να παρουσιάζει ολογράμματα υψηλής ευκρίνειας (4Κ) με τη χρήση lazer σε συνδυασμό με “στατικές” πληροφορίες σε προκαθορισμένα μέρη του παρμπρίζ.

Το AR HUD χρησιμοποιεί και σύστημα εντοπισμού των ματιών του οδηγού για να παρουσιάζει πάντα σε αυτά τις πληροφορίες στο σωστό ύψος και βάθος, ανεξάρτητα μάλιστα από την ποιότητα του δρόμου, αφού φέρει και σύστημα σταθεροποίησης. Η ενημέρωση των συστημάτων ADAS το οχημάτων ανανεώνεται σε χρόνο λιγότερο από 3 τρία δέκατα του δευτερολέπτου.

Το radar AR HUD “διαβάζει” το δρόμο σε εύρος 180 μοιρών και τριών λωρίδων, έχει εμβέλεια 90 μέτρα, και οι compact διαστάσεις ολόκληρου του συστήματος κάνουν δυνατή την τοποθέτηση του σε οποιοδήποτε όχημα και ανεξάρτητα από το μέγεθος του. Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο video για το

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]