Πάνω από 30.000 κλήσεις σε μία εβδομάδα – Αυτή ήταν η No.1 παράβαση

Η No.1 παράβαση σε όλη την Επικράτεια ήταν και αυτή που οδηγεί σε πολλά τροχαία δυστυχήματα. Δείτε τον απολογισμό της Ελληνικής Αστυνομίας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παραβάσεις

Ειδικές εξορμήσεις και στοχευμένους ελέγχους πραγματοποίησαν οι υπηρεσίες Τροχαίας σε όλη την Επικράτεια το διάστημα από 15 έως 21 Απριλίου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα, για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων-αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών, με στόχο την ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών και τη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής.

Δείτε επίσης: Ο αυτοκινητόδρομος που έκλεισε 15 χρόνια λειτουργίας – Ο πρώτος στην Ελλάδα με…

Συνολικά, μέσα σε μία εβδομάδα διενεργήθηκαν 111.534 τροχονομικοί έλεγχοι οχημάτων και βεβαιώθηκαν 33.900 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα. Η No.1 παράβαση ήταν η υπερβολική ταχύτητα, η οποία έχει αποδειχθεί πως αποτελεί αιτία για την πρόκληση πολλών τροχαίων δυστυχημάτων. Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:


-6.813 για υπερβολική ταχύτητα,
-1.470 για μη χρήση κράνους,
-1.150 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,
-1.021 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
-691 για ΚΤΕΟ,
-585 για μέθη,
-518 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και
-807 στάση και στάθμευση σε ειδικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων ΑΜΕΑ.

Ακολουθεί το σχετικό video του απολογισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο Youtube.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.