Παπούτσια από εξάρτημα αυτοκινήτου; Έγινε κι αυτό!

Μπορείτε να μαντέψετε από ποιο εξάρτημα προέρχεται το υλικό που πλέον βρίσκεται σε αυτά τα παπούτσια; Ας γνωρίσουμε τα ανακυκλώσιμα Asics...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παπούτσια

Η χρήση ανακυκλώσιμων υλικών σε μέρη της καμπίνας είναι μία ιδιαίτερα διαδεδομένη πρακτική των τελευταίων χρόνων στα πλαίσια της βιώσιμης κινητικότητας και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, έχουμε αισίως τα πρώτα παπούτσια, μέρος των οποίων κατασκευάστηκε… από αερόσακους.

Πρόκειται για ένα νέο project που δημιουργήθηκε μέσα από την συνεργασία της Asics και της ιαπωνικής Toyoda Gosei. Με την ολοκλήρωση κοψίματος πανιών για αερόσακους, η εταιρεία αναγκαζόταν να πατάει μεγάλες ποσότητες. Έτσι, ήρθε σε συνεργασία με την Asics, η οποία αξιολόγησε το πανί και διαπίστωσε ότι είναι ανθεκτικό και εύκαμπτο, στοιχεία που το καθιστούν ιδανικό για το επάνω τμήμα running παπουτσιών της.

Έτσι κι έγινε και στην οθόνη σας βλέπετε τα πρώτα παπούτσια με ύφασμα από αερόσακους. Ονομάζονται Asics Gel-Sonoma 15-50. Όπως θα δείτε, οι σχεδιαστές διατήρησαν την υπάρχουσα κόκκινη ραφή των πανιών, αλλά και την αρίθμηση που υπάρχει επάνω σε όλους τους αερόσακους της εταιρείας.


Για το τέλος αφήσαμε την τιμή, με το νέο running παπούτσι της Asics να κοστίζει 128 δολάρια, δηλαδή 118 ευρώ με τις τρέχουσες ισοτιμίες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.