Παραδόθηκε το πρώτο Renault Megane RS στην Ελλάδα! Δείτε πόσο κοστίζει

Η κορυφαία έκδοση του Renault Megane με τους 280 ίππους και την τετραδιεύθυνση είναι πλέον και στην χώρα μας και παραδόθηκε στον πρώτο τυχερό ιδιοκτήτη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Renault Megane RS είναι η κορυφαία έκδοση του γαλλικού μικρομεσαίου μοντέλου. Κάτω από το καπό του έχει υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.8 λτ. ο οποίος αποδίδει 280 ίππους και 390 Nm ροπής. Τιμές που του χαρίζουν 0-100 χλμ./ώρα σε 5,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη)

Ο πανευτυχής Παναγιώτης από τη Λευκάδα, είναι ο πρώτος ιδιοκτήτης Renault Megane RS και παρήγγειλε το αυτοκίνητό του με το αυτόματο κιβώτιο EDC, διπλού συμπλέκτη και έξι σχέσεων, καθώς και το πακέτο Cup. Αυτό περιλαμβάνει μπλοκέ διαφορικό, φρένα bi-material με κόκκινες δαγκάνες και πιο σκληρή ανάρτηση κατά 10% σε σχέση με το Megane RS χωρίς το συγκεκριμένο πακέτο.

Να πούμε για την ιστορία πως η τιμή του Renault Megane RS, χωρίς το πακέτο Cup, είναι στα 43.480 ευρώ στην χώρα μας, ενώ η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Teoren Motors A.E.

Δείτε πιο κάτω την σχετική ανάρτηση της Renault στο Instagram.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.