Παρουσίαση για την αγωνιστική ομάδα της Suzuki (+video)

Βρείτε μας στο

Η αγωνιστική ομάδα της Suzuki (Team Suzuki Ecstar όπως είναι η πλήρης ονομασία της) παρουσίασε τους αναβάτες και τα νέα χρώματα των GSX-RR για το 2019, τα οποία η αλήθεια είναι πως δεν απέχουν και πολύ από τα περσινά, καθώς ο βασικός χορηγός της εργοστασιακής ομάδας δεν άλλαξε. Σημαντικότερη διαφορά είναι αυτή του πλαισίου που πλέον είναι βαμμένο και δεν ξεχωρίζει από την υπόλοιπη μοτοσυκλέτα.

Σύμφωνα με τους τεχνικούς της ομάδας, έχει γίνει σπουδαία δουλειά επάνω στις μοτοσυκλέτες σε όλους τους τομείς και σε συνεργασία με τους αναβάτες Joan Mir και Alex Rins αλλά και τον αναβάτη εξέλιξης Sylvain Guintoli, δημιούργησαν μία άκρως ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, βελτιωμένη σε όλους τους τομείς.

Σύμφωνα με τα όσα διατείνονται οι ίδιοι οι μηχανικοί της Suzuki, αλλαγές υπάρχουν στο πλαίσιο προκειμένου να βελτιστοποιηθεί το κράτημα, στο μοτέρ που πλέον είναι πιο ισχυρό, αλλά και στη λειτουργία των ηλεκτρονικών. Και αεροδυναμικά όμως η μοτοσυκλέτα είναι βελτιωμένη, καθώς το νέο της σχήμα υπόσχεται και τα αεροδυναμικά βοηθήματα υπόσχονται καλύτερη απόδοση.

Μένει να δούμε λοιπόν στην πράξη αν οι νέες GSX-RR είναι ανταγωνιστικές και αν θα καταφέρει η Suzuki να πετύχει νίκη φέτος.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr