Παρουσίαση με πολλές ελπίδες για την Toro Rosso (+video)

H δορυφορική ομάδα της Red Bull, Scuderia Toro Rosso, παρουσίασε στην Ιταλία το μονοθέσιο με την κωδική ονομασία STR14, που θα χρησιμοποιηθεί στο φετινό πρωτάθλημα της Formula1

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Scuderia Toro Rosso ξεκινά με μεγάλες ελπίδες το 2019, καθώς η συνεργασία με τη “μαμά” Aston Martin Red Bull Racing θα είναι ακόμη μεγαλύτερη τη νέα σεζόν, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται ορισμένα κοινά μηχανικά μέρη.

Η αλλαγή κινητήρων για την ομάδα της Aston Martin Red Bull Racing, η οποία μεταπηδά από τη Renault στη Honda, έχει άμεσο αντίκτυπο και στην Scuderia Toro Rosso. Η ιταλική ομάδα χρησιμοποίησε κινητήρες της Honda και στο περσινό πρωτάθλημα, ωστόσο το γεγονός ότι οι Ιάπωνες θα προσφέρουν πλέον το κινητήριο σύνολό τους και στην “πρώτη ομάδα”, προσφέρει δυνατότητες για πιο στενή συνεργασία. Χαρακτηριστικά, το πίσω μέρος των δύο μονοθεσίων θα είναι κοινό, αφού θα διαθέτει κοινή μονάδα ισχύος, κιβώτιο ταχυτήτων και εξαρτήματα στην ανάρτηση.

Το πίσω μέρος μας έχει παραχωρηθεί από την Red Bull Technology,δήλωσε ο Τεχνικός Διευθυντής της Toro Rosso, Jody Egginton. “Η κύρια αλλαγή για την Toro Rosso έγκειται στο περίβλημα του κιβωτίου ταχυτήτων και στην πίσω ανάρτηση, αν και πολλά εσωτερικά εξαρτήματα του κιβωτίου είναι ίδια με κάποια που έχουμε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.

Ο Eggington πρόσθεσε πως η Red Bull Technology έχει αναλάβει σε μεγάλο βαθμό το σχεδιασμό της STR14, γεγονός που επιτρέπει στη Scuderia Toro Rosso να προσφέρει οικονομικούς πόρους σε άλλα σημεία, τα οποία δε σχετίζονται άμεσα με τις σχεδιαστικές παραμέτρους που θα θέσει η Red Bull. Ορισμένα εξαρτήματα θα είναι κοινά, ωστόσο σε αρκετά σημεία η Aston Martin Red Bull θα διαθέτει εξαρτήματα προδιαγραφών 2019, ενώ η Scuderia Toro Rosso θα διαθέτει εξαρτήματα προδιαγραφών 2018.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τον επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Franz Tost, ο οποίος πάντως εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να παρουσιαστεί πιο δυνατή το 2019: “Τα εξαρτήματα που αφορούν στη μονάδα ισχύος θα είναι ίδιων προδιαγραφών με της Aston Martin Red Bull Racing, όπως προβλέπουν οι τεχνικοί κανονισμοί,δήλωσε ο Tost. “Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα εξαρτήματα που παραλαμβάνουμε από την Red Bull Technology είναι περσινής έκδοσης. Ως μικρότερη ομάδα , η Scuderia Toro Rosso δε μπορεί να ακολουθήσει τις διαδικασίες μεθόδους και ανάπτυξης με ρυθμό αντίστοιχο μιας μεγαλύτερης ομάδας. Έχουμε πολύ καλούς μηχανικούς και η αξιοπιστία του περσινού project θα μας φέρει σε καλύτερη θέση όσον αφορά στο ρυθμό εξέλιξης. Αν σκεφτούμε συνολικά, την ποιότητα των συνεργασιών με τη Red Bull Technology, την πίστη στο υψηλό επίπεδο της τεχνογνωσίας που διαθέτει η ομάδα μας, την εντυπωσιακή εξέλιξη που έχει επιδείξει η Honda ως τώρα και τους δυνατούς οδηγούς που διαθέτουμε, έχω την πεποίθηση ότι θα έχουμε μια καλή μεσαία θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

Οι δύο οδηγοί της Scuderia Toro Rosso για το 2019, θα είναι ο Ρώσος Daniil Kvyat, που επανακάμπτει στο grid και ο rookie Alexander Albon, ο οποίος αν και έχει γεννηθεί στο Λονδίνο συμμετέχει με τη σημαία της χώρας καταγωγής του, Ταϊλάνδης.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση για την STR14 θα γίνει, όπως για όλα τα μονοθέσια, τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου όταν ξεκινούν οι δοκιμές εξέλιξης στη Βαρκελώνη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: ndouzinas@traction.gr