Πάτρα-Αθήνα με επαγγελματικό ηλεκτρικό της BYD: Το αναλυτικό κόστος του ταξιδιού

Οι άνθρωποι της BYD ταξίδεψαν από την Πάτρα στην Αθήνα με το ηλεκτρικό Van που ονομάζεται BYD ETP3. Δείτε πόσο κόστισε το ταξίδι και πόσο διήρκεσε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BYD ETP3

Πριν από μερικές ημέρες, ένα BYD ETP3 ξεκίνησε ταξίδι από την Πάτρα μέχρι την Αθήνα. Στο video που ακολουθεί θα δούμε με τον πλέον αναλυτικό τρόπο πόσο κόστισε το ταξίδι με το ηλεκτρικό Van φορτίζοντας αποκλειστικά σε δημόσιο φορτιστή, αλλά και σε πόση ώρα καλύφθηκαν τα 210 χιλιόμετρα.

Δείτε επίσης: Ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο με ηλεκτρικό – 650 χλμ. με το Skoda Enyaq

Το ηλεκτρικό Van φόρτισε πλήρως σε DC φορτιστή ονομαστικής ισχύος 50 kW και για να φτάσει η μπαταρία από το 20% στο 100% χρειάστηκαν περίπου 42 kWh. Για την ακρίβεια, οι 42,22 kWh κόστισαν 21,95 ευρώ. Αυτό ήταν και το κόστος του ταξιδιού των 210 χλμ., μιας και το BYD ETP3 επέστρεψε στην βάση του χωρίς στάση για φόρτιση στον αυτοκινητόδρομο με το ποσοστό της μπαταρίας στο 19% (σχεδόν ίδιο ποσοστό με αυτό πριν την έναρξη της φόρτισης). Αυτό σημαίνει ότι τα 210 χλμ. κόστισαν 22 ευρώ, δηλαδή σχεδόν 10 ευρώ ανά 100 χλμ.


Βέβαια, κάπου εδώ να τονίσουμε ότι η μία και μοναδική φόρτιση, αν είχε γίνει σε δίκτυο της εταιρείας ή σε κάποιο οικιακό (τιμή kWh στα 0,11 ευρώ αντί για 0,52 ευρώ), τότε το κόστος θα είχε μειωθεί στα μόλις 2 ευρώ ανά 100 χλμ.

Πόσο διήρκεσε το ταξίδι
Η αναχώρηση από τον δημόσιο φορτιστή της Πάτρας πραγματοποιήθηκε στις 17:26 και το BYD ETP3 έφτασε στην Αθήνα στις 20.01. Όπως θα δείτε, έγινε μία ολιγόλεπτη στάση και η ταχύτητα του επαγγελματικού Van κυμαινόταν στα 90-100 χλμ./ώρα.

Το ETP3 κινεί ένας ηλεκτροκινητήρας με ισχύ 136 ίππων και μέγιστης ροπής 180 Nm. Την απαιτούμενη για την κίνηση ενέργεια παρέχει η μπαταρία χωρητικότητας 44,9 kWh. Η δε αυτονομία του οχήματος φτάνει τα 275 χλμ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.