Πεντάστερο το Nissan LEAF e+ από τον Green NCAP

Το Nissan LEAF e+ πέρασε με επιτυχία την αξιολόγηση του Green NCAP, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη βαθμολογία πέντε αστέρων από τον ανεξάρτητο φορέα δοκιμών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan LEAF e+ Green NCAP αξιολόγηση 2021

Η πρωτοβουλία του Green NCAP, που ιδρύθηκε για να προωθήσει την ανάπτυξη αυτοκινήτων που είναι ενεργειακά αποδοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον, απένειμε στο Nissan LEAF e+ μια σειρά εξαιρετικών βαθμολογιών για τις τρεις παραμέτρους δοκιμών της, ενισχύοντας τα εκτεταμένα διαπιστευτήρια βιωσιμότητας του ηλεκτρικού μοντέλου της ιαπωνικής εταιρείας.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Έτσι χρησιμοποιεί τις μεταχειρισμένες μπαταρίες του LEAF

Στις πραγματικές και εργαστηριακές δοκιμές, σύμφωνα με τα πρότυπα καθαρού αέρα, αερίων θερμοκηπίου και ενεργειακής απόδοσης, το μηδενικών εκπομπών LEAF e+ πέτυχε τέλεια βαθμολογία στις δύο πρώτες αξιολογήσεις.


Υπογραμμίζοντας την έξυπνη σχεδίαση του πλήρως ηλεκτρικού συστήματος κίνησης 62 kWh, το LEAF e+ εξασφάλισε 9,9/10 για την εντυπωσιακή ενεργειακή του απόδοση, με το Green NCAP να ξεχωρίζει το καινοτόμο e-Pedal με τεχνολογία αναγεννητικής ενέργειας.

Ηλεκτρικό Nissan LEAF

Ο Marco Fioravanti, Αντιπρόεδρος Προϊοντικού Σχεδιασμού της Nissan AMIEO, δήλωσε: “Από τo λανσάρισμα του ως του πρώτου ηλεκτρικού οχήματος μαζικής παραγωγής το 2010, το Nissan LEAF έχει κάνει τη βιώσιμη, μηδενικών εκπομπών ρύπων κινητικότητα εφικτή πραγματικότητα για εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες, σε όλο τον κόσμο.”

Διαβάστε επίσης – Έρευνα: Είμαστε ανέτοιμοι για οδήγηση με κακοκαιρία

Ο Dave Moss, Αντιπρόεδρος Έρευνας και Ανάπτυξης της Nissan AMIEO πρόσθεσε: “Η μέγιστη βαθμολογία πέντε αστέρων για το LEAF e+ που απονέμεται από το Green NCAP είναι μια ισχυρή απόδειξη για την ποιότητα του προϊόντος και την εκτεταμένη τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η Nissan κατά τη διάρκεια μιας πρωτοποριακής δεκαετίας καινοτομιών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης που έκανε αυτό το επίτευγμα δυνατό.”

Ως το αποκορύφωμα 10 ετών ανάπτυξης, το LEAF e+ προσφέρει στους κατόχους του έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό αποδοτικής ηλεκτρικής ενέργειας και έξυπνων τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού. Οι οδηγοί του LEAF e+ μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω την ενεργειακή απόδοση τoυ ηλεκτρικού συστήματος κίνησης με τις λειτουργίες B Mode και ECO Mode, που συνδυάζονται για τη μεγιστοποίηση της ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση, τη βελτιστοποίηση της απόδοσης ισχύος και την εξοικονόμηση ενέργειας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.