Περιπολικά με το γκάζι στο “πάτωμα” – Video από μεταφορά φαρμάκων

Ένα εντυπωσιακό video δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία από τη μεταφορά ειδικών φαρμάκων σε νοσοκομείο. "Επιχείρηση" ζωής με τις σειρήνες να ηχούν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
μεταφορά φαρμάκων

Η συνεισφορά της Ελληνικής Αστυνομίας είναι χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις και αυτή τη φορά δημοσιεύθηκε ένα video στην επίσημη σελίδα του Facebook που δείχνει στιγμές από την μεταφορά ειδικών φαρμάκων στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Tροχαίο δυστύχημα στο Καβούρι – Έχασε τη ζωή του ο 37χρονος οδηγός

Όπως θα δείτε, το κομβόι των περιπολικών κινήθηκε ταχύτατα, με τους φάρους αναμμένους. Το van της Αστυνομίας συνοδευόταν από ένα περιπολικό με “πολιτικά”, ενώ κατά την είσοδο στο νοσοκομείο φαίνονται και δύο μοτοσυκλέτες της Ομάδας ΔΙΑΣ. Το video ολοκληρώνεται με την παράδοση των ειδικών φαρμάκων για χορήγηση σε ανήλικο παιδί.


“Αστυνομική συνοδεία για μεταφορά ειδικών φαρμάκων σε Νοσοκομείο για χορήγηση σε ανήλικο. Λόγω της σοβαρότητας της περίπτωσης και της άμεσης ανάγκης για χορήγηση ειδικών φαρμακευτικών αγωγών, η Αστυνομία ανέλαβε την άμεση συνοδεία των φαρμάκων από Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Η συνοδεία πραγματοποιήθηκε με ταχύτητα και ασφάλεια, διασφαλίζοντας την έγκαιρη παράδοση των φαρμάκων”, αναφέρει η σχετική δημοσίευση της Ελληνικής Αστυνομίας. Ακολουθεί το σχετικό video!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.