Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο Toyota Hilux

Το νέο Toyota Hilux καταφθάνει και στις ευρωπαϊκές αγορές και η ιαπωνική εταιρία αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκδόσεις του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο Toyota Hilux

Το νέο Toyota Hilux έχει καταφτάσει και στην ελληνική αγορά με σκοπό να αυξήσει το μερίδιο του έπειτα και από τις αλλαγές που δέχθηκε από τους Ιάπωνες. Περισσότερα για τις τιμές, τις αλλαγές αλλά και το νέο κινητήρα των 2,8 λίτρων του pick-up των Ιαπώνων μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ενώ αυτά που ακολουθούν είναι οι νέες πληροφορίες που αποκάλυψε η Toyota σχετικά με τις αλλαγές που έκανε στο δημοφιλές μοντέλο της.

Διαβάστε επίσης: Το μοντέλο της Toyota που πωλείται σχεδόν ίδιο από το 1984!

Σύμφωνα λοιπόν με την ιαπωνική εταιρία οι εκτός δρόμου δυνατότητες του ανανεωμένου pick-up της έχον βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Αυτό κατέστη δυνατό με την προσθήκη μιας νέας ηλεκτρονικής λειτουργίας στο σύστημα μετάδοσης η οποία “αναπαριστά” τον τρόπο που λειτουργεί ένα διαφορετικό περιορισμένης ολίσθησης για τον πίσω άξονα. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στις 4κίνητες εκδόσεις του Hilux και βελτιώνει τα επίπεδα πρόσφυσης όταν στο μοντέλο των Ιαπώνων δεν έχει εμπλακεί η 4κίνηση. Παράλληλα έχει αναβαθμιστεί και το σύστημα δυναμικής ευστάθειας VSC αλλά και το σύστημα διεύθυνσης.

TOYOTA Hilux 2020

Οι Ιάπωνες αναφέρουν παράλληλα και μερικά ακόμη πολύ σημαντικά στοιχεία για τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου τους. Η απόσταση από το έδαφος για το διπλοκάμπινο Hilux ανέρχεται στα 310 χλστ. με τις γωνίες προσέγγισης και διαφυγής να βρίσκονται στις 29 και 26 μοίρες αντίστοιχα. Τέλος το Hilux μπορεί να περάσει με ασφάλεια και χωρίς προετοιμασία υδάτινο εμπόδιο βάθους 700 χλστ.

Διαβάστε επίσης: Toyota και πάλι Toyota – Πρώτη μάρκα αυτοκινήτου σε αξία στον κόσμο!

Αναφορικά με τον εξοπλισμό του Hilux στην πλήρως ανασχεδιασμένη καμπίνα βλέπουμε ένα νέο σύστημα πολυμέσων με νέα οθόνη αφής 8 ιντσών αλλά και αναβαθμισμένο λογισμικό που κάνει ταχύτερη την απόκριση όλου του συστήματος αλλά και της οθόνης. Η οθόνη φέρει και φυσικά κουμπιά για την ευκολότερη χρήση του συστήματος κάτω από όλες τις συνθήκες οδήγησης, με το σύστημα να ενσωματώνει Apple CarPlay αλλά και Android Auto στις λειτουργίες του.

Τέλος, οι Ιάπωνες μας ενημερώνουν πως ο κατάλογος των έξτρα επιλογών και αξεσουάρ είναι ιδιαίτερα μακρύς και περιλαμβάνει περί τις 300 επιλογές που βελτιώνουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες του Hilux δίνοντας παράλληλα στου ενδιαφερόμενους να το φέρουν πιο κοντά στα προσωπικά τους γούστα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr