“Πέταξαν” αυτό το Toyota Hilux από ύψος 3 χλμ. Δες πως έγινε (+video)

Το Toyota Hilux έχει τη φήμη του σκληροτράχηλο μοντέλου. Τι γίνεται όμως αν το αφήσεις να πέσει από υψόμετρο 3.000 μέτρων; Ας δούμε στο video.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όλοι, λίγο πολύ έχουμε ακούσει για την αξιοπιστία των Toyota Hilux και έχουμε δει να κυκλοφορούν ανάμεσά μας μοντέλα δεκαετιών. Για πολλούς το ιαπωνικό Pick up είναι ένα “αθάνατο” μοντέλο το οποίο αντέχει ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες.

Τι γίνεται όμως όταν το αφήσεις να πέσει από ύψος; Και συγκεκριμένα από ύψος 3.000 μέτρων (αφού πρώτα το έριξες και από 150 μέτρα); Την απάντηση στην παραπάνω ερώτηση έρχεται να μας την δώσει το κανάλι στο youtube WhistlinDiesel, το οποίο σήκωσε το αυτοκίνητο με ελικόπτερο στα 10.000 πόδια και το άφησε να πέσει στο… κενό.

Το ιαπωνικό μοντέλο μετά από ελεύθερη πτώση περίπου 30 δευτερολέπτων προσγειώθηκε… Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο video που ακολουθεί. Και για να μην… κουράζεστε με τα προκαταρκτικά και την πρώτη… μικρή πτώση από χαμηλό υψόμετρο, πηγαίνετε κατευθείαν στο 8:35 του video.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]